Satelis 15842 Napisano Novembar 15, 2017 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu vam ispricati sta se desilo pre neku godinu........ Jednom liku, ukraden je automobil u Bolecu. Taj lik (osteceni) poznaje tipa koji radi u "ekipi", pozvao ga je i ispricao sta se desilo. Posle par sati zvoni tom liku (ostecenom) mobilni, zove ga tip iz "ekipe", kaze da su nasli njegov automobil, "greskom" ga je digla druga"ekipa". Mora da saceka par sati da bi dobio svoj automobil nazad (vrata su bila poskidana), izvinjavaju se i bice parkiran tu i tu. Tako je i bilo, lik je dobio automobil nazad uz jedino ostecenje na bravi vozacevih vrata i plastika ispod volana. Hocu reci sledece....da je taj lik prijavio, zvao pandure, uradio sve po protokolu i zakonu.....nikad svoj automobil video ne bi, u to sam 100% siguran. Nepravde ima mnogo, nekad joj se moras pridruziti ne bi li vratio, isterao svoje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 15, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mi jos uvek nemamo gps pracenje vozila i kompaniju koja se bavi time kao u USA? Nije inace SCI FI niti smesno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 15, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Gps!?, jes!, pa da nađu kantrimena! :-D 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Novembar 15, 2017 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno koliko ima losih iskustava sa policijom. Rodjaku lopine digle auto iz dvorista. On prijavio murji, a oni ih nahvalili kako su organizovani i sposobni i sve. Jos se ljute kad se povremeno raspitivao ima li novosti. Kazu mu:"Idi bre kuci, zvacemo te kad nadjemo", i pri tom umiru od smeha... A i sto bi se trudili. Plata se ne dobija po ucinku! Najbolje je znati nekog iz "ekipe", kao sto rekose kolege... Nadam se da ce kolega svog TA naci negde na parkingu, praznog rezervoara! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Novembar 15, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Nole Bg said: Jos sam ja mislio da je kod nas u kraju bezbedno, da ga nebi niko dirao da ga nikako ne zastitis, ali eto vidis prevario sam se. Pa ti Nole izgleda ne znas gde si se doselio. Mom prijatelju motor iz dvorista u Zemunu odneli. Drugom vezan skuter za lampion na Kosi ukrali. Krade se, krade. Primera koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Novembar 15, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti Nole izgleda ne znas gde si se doselio. Mom prijatelju motor iz dvorista u Zemunu odneli. Drugom vezan skuter za lampion na Kosi ukrali. Krade se, krade. Primera koliko hoces. Pa ja sam mislio da smo mi u gornjem mirijevu malo bezbedniji od NB, Karaburme ali izgleda da nismo. Sto bolja zastita mora da bude pogotovu ako je motor napolju. Mada za profesionalce i dobro organizovane ekipe verujem da nema zastite ali za ove sitne jajare bolja zastita, neki alarm, vezanje kad vide nece da se bakcu sa tim i zaobidju.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 15, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da izađe zakon o zaštiti lične svojine. . .Kolega Pajo, ja sam gore na Vidikovcu, ako vidim išta, obavezno javljam i pratim. Po meni, svako od kolega koji tera Transalp-a, ako bude kupovao neke delove, dobro da zapamti od koga i šta, pa to da se proveri. A svakako treba hajku organizovati, pa što pre pronaći motor. . . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 16, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Satelis je napisao: Policija i kriminal, ne idu jedno bez drugog..... davno poznata medjusobna ljuvab. Svaki kraj ima ekipu koja krade, diluje, pandure koji cuvaju ledja i td.... svi se oni medjusobno znaju i vole dokle god ima obostrane koristi i ti kao obican smrtnik, tu ne mozes nista uraditi....skoro nista. mozes da postavis paštete oko motora al ne karnex,ko u filmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Novembar 16, 2017 Integrisan, 9466 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za kaznjavanje lopova (ukoliko bude uhvacen) van "zamaranja" policije i sudstva, previse komplikovano i ne daje rezultate... Da ga gostim par dana u selu i izbacim u dzaku pred bolnicom iz auta u pokretu! Ovo naravno nikada uradio nisam ali se tako osecam, obraticu paznju prilikom voznji po Kg-u i okolini. Pozdrav Nenad. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12614 Napisano Novembar 16, 2017 Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, pa ti dobijes 9 godina robije zbog kidnapovanja i zlostavljanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10475 Napisano Novembar 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7319 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze to i anonimno da se uradi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Novembar 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3194 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kao što je Mina rekla, bilo je prethodnoh godina krađe endura i svi su nađeni ostavljeni na potezu southenda, južnog dela BG. Miljakovac, Rakovica, Brdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2533 Napisano Novembar 16, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru su pre dve godine ukrali Golfa 3 ispred zgrade u NS na limanu. Nasao ga pecaros, tj.video na Dunavu na kamenjaru, kako je isplivao deo krova. Javio pandurima, dosli, napravili zapisnik i to je to. Klinci ga ukrali, vozali se dok je bilo goriva, i zaglavili kisobran na gas i gurnuli ga u vodu. Drugar je taj auto uspeo da sredi i osposobi. Hocu da kazem, mozda su i tvoj motor ukrali lokalni klinci da se provozaju, nikad se ne zna. Isto mislim da od policije nema nikakve koristi u ovakvim situacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Novembar 16, 2017 Integrisan, 9466 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne vezano za temu... Naselje Bubanj u Kg-u, video sam prljavu narkomancinu kako pljacka diskont pica, mlatara nozem pred licem devojke... Ja ga tu neutralisem, sa distance, da mi ne prenese sugu ili sidu... Drzim mu nogu na licu najnormalnije dok ne dodje policija... Elem, uhapsen sam zajedno sa njim, misleci samo izjavu da dam. Osudjen sam uslovno i novcano a i kostalo me posla u vojsci... Kao sto rekoh, mrzim nasilnike i lopurde, izazivaju mi jak bes pa u afektu svasta radim/pisem... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10475 Napisano Novembar 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7319 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Umesto da ti se zahvale sto radis njihov posao, oni te uhapse ova drzava kao da sistematski hoce da napravi idiote/zombije od ljudi.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Novembar 16, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne vezano za temu... Naselje Bubanj u Kg-u, video sam prljavu narkomancinu kako pljacka diskont pica, mlatara nozem pred licem devojke... Ja ga tu neutralisem, sa distance, da mi ne prenese sugu ili sidu... Drzim mu nogu na licu najnormalnije dok ne dodje policija... Elem, uhapsen sam zajedno sa njim, misleci samo izjavu da dam. Osudjen sam uslovno i novcano a i kostalo me posla u vojsci... Kao sto rekoh, mrzim nasilnike i lopurde, izazivaju mi jak bes pa u afektu svasta radim/pisem... Neretko cujem za ovakve slucajeve i svaki put mogu samo da kazem: "voimjaoca"!Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 16, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Ne vezano za temu... Naselje Bubanj u Kg-u, video sam prljavu narkomancinu kako pljacka diskont pica, mlatara nozem pred licem devojke... Ja ga tu neutralisem, sa distance, da mi ne prenese sugu ili sidu... Drzim mu nogu na licu najnormalnije dok ne dodje policija... Elem, uhapsen sam zajedno sa njim, misleci samo izjavu da dam. Osudjen sam uslovno i novcano a i kostalo me posla u vojsci... Kao sto rekoh, mrzim nasilnike i lopurde, izazivaju mi jak bes pa u afektu svasta radim/pisem... to pokazuje, da država stimuliše "sitan kriminal". tako sebi osigurava ekskluzivno pravo na nasilje, posao "organima reda" i svima vezano za tu struku, sudijama advokatima, a čuva i socijalni mir, tako što na ovaj način stimuliše sitne krađe. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 16, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Nole Bg said: Pa ja sam mislio da smo mi u gornjem mirijevu malo bezbedniji od NB, Karaburme ali izgleda da nismo. Ništa nije daleko kad zasvrbi vena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Novembar 16, 2017 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih ja to tukao kardanom od BMW-a Od Fapa, ne BMW-a! Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 16, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Deca,narkoma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Novembar 16, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Javna tajna da Policija i lopovi rade zajedno.Dugaru ukradu Dominatora na bulevaru pre 2god.Vezana lancem za banderu ispred zgrade.Ima snimak gde lik u kapuljaci ladno sece lanac lomi bravu i gura motor.I sa bulevara skrece u B.Ribnikara i tu je sve pokriveno kamerama posto su tu lokali jedan do drugog.Epilog nikom nista evo treca god.Kolega nadam se da ces naci svoj motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Novembar 16, 2017 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se zakon nije promenio! http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:341661-Za-sitne-kradje-niko-ne-odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 16, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba da pratiš oglase polovnih delova kao i oglase motora jer možda su mu našli novi papir. Nema druge, ili su ga klinci mrdnuli da se zezAju ili je otišao na berzu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Novembar 17, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ces pronaci svoj motor. Savet, ako je neko ukrao sa namerom da ostvari novcanu korist (ako nisu klinci za zezajne) taj sigurno cita ove postove... (na zalost). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao Pajo. Nadam se da ce se pojaviti vec negde kao i Minin.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...