jovan0702 1 Napisano Novembar 14, 2017 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Sachs Dirty Devil 125 CR Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da pitam da li mozda neko zna da neko prodaje delove za pit bike u Srbiji? Nasao sam dosta delova koji mi trebaju i odgovara mi i cena i sve ali je preko ebaya i kad bih svaku stvar zasebno narucio i placao postarine od 10e i 5e carinu ne bi mi se isplatilo.. Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovu temu ali sta je tu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 14, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu se nabaviti delovi,nesto odgovara i od kineskih krosica.Napisi sta ti konkretno treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan0702 1 Napisano Novembar 14, 2017 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Sachs Dirty Devil 125 CR Prijavi odgovor kao problematičan Znam da odgovara ali donekle od motora pravim projekat i onda trazim delove tipa olaksanog magneta itd.. Ali uglavnom najbitniji mi je magnet sa 6 magneta zbog punjenje akumulatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 14, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, jovan0702 je napisao: Znam da odgovara ali donekle od motora pravim projekat i onda trazim delove tipa olaksanog magneta itd.. Ali uglavnom najbitniji mi je magnet sa 6 magneta zbog punjenje akumulatora ok,predpostavljam da ces stavljati halogene reflektore kao na dzipovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan0702 1 Napisano Novembar 14, 2017 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Sachs Dirty Devil 125 CR Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki su mu namotaji sa 6 stubova ali mi je stari magnet pukao i ne mogu da nadjem odgovarajuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 14, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ti je agregat na njemu i koliko je kubika?Imam nekih magneta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan0702 1 Napisano Novembar 15, 2017 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Sachs Dirty Devil 125 CR Prijavi odgovor kao problematičan GY6 masina 110cc (vodi se na 125 ali je sve od 110), pikap je na 180 stepeni od kajle.. Precnik 110mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...