to crank 5358 Napisano Novembar 12, 2017 Integrisan, 13049 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se završila era za mnoge ljubitelje moto sporta širom sveta. Penzionisao se jedan od najpopularnijih i, po mom mišljenju, najkvalitetnijih komentatora MotoGP-a. Internacionalnu karijeru je započeo pre više od 20 godina na Eurosportu sa Keith Huewen-om kojeg je nakon nekoliko godina zamenio Toby Moody kada im se kao stručni saradnik pridružio i Rendy Mamola. Vrhunski ugođaj za prave ljubitelje motociklizma. Ovo je potrajalo do 2007 kad je ES izgubio ugovor a dvojac bez Mamole ostao na British ES da uzivo komentariše 125 i 250 i u ponovljenom snimku motoGP. Nakon par sezona je i ovo prekinuto a ugovor sa Dornom je pre četiri godine za prenose u UK potpisao BT sport. U napadu inteligencije angažovan je originalni dvojac sa ES, Julian "Jules" Ryder i Keith Huewen. Imao sam sreću da većinu trka u poslednjih 20-ak godina otpratim uz Jules-ov inteligentan, upućen, strastven/odmeren komentar. Želim mu da uživa u još mnogo MotoGP, WSBK, BSB, IRR... sezona! Godspeed! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 12, 2017 Integrisan, 13049 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U emotivnom zanosu sam zaboravio da spomenem još jednog učesnika u timu uz Rydera, Moody-a, Mamolu... Neil Spalding. Ko je na Twitteru motora radi obavezno nek ga uvrsti u selekciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5514 Napisano Novembar 12, 2017 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna lik, obožavm da slušam kad on komentariše i takođe sam voleo svaki dokumentarac gde i on učestvuje. Kaže da se umorio od putovanja, ostaje da radi u pozadini. Baš mi je krivo što odlazi, legenda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano Novembar 13, 2017 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Kaže da se nije penzionisao, samo ne može više da putuje. Neki tviteraši su mu čak predlagali da komentariše trke od kuće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10633 Napisano Novembar 13, 2017 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican komentator, a to puno znaci jer los komentator ti upropasti gledanje trke, stalno slusam kako se mnogi zale na ove nase komentatore, ja srecom dosta dobro znam engleski pa gledam strimove sa Julianom i ekipom. A jel se zna ko ce mu biti zamena? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Novembar 13, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Komentar te ekipe je gledanju trka davao ozbiljan doprinos u opštem kvalitetu. Dok su se majstori borili za što bolji plasman, uz duhovite i emotivne opaske, moglo je da se čuje pregršt drugih informacija. Tehnika, tumačenje pravila, dogadjaji "iza kulisa"...i još puno, puno toga. Ja sam imao sreću da baš nekako u to doba kada su ih rasturili, gledam trke uz komentar italijanske ekipe koja je isto kvalitetna. Danas, trke ni ne gledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano Novembar 13, 2017 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/13/2017 at 8:00 AM, Biker-Boy said: A jel se zna ko ce mu biti zamena? Još uvek ne, mislim da bi moguća zamena mogao da bude Gavin Emmett. On je bio zvanični MotoGP komentator uz Nick Harris-a pre nego što je prešao na BT sport. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 14, 2017 Integrisan, 13049 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će da bude neko "malo" manje self absorbed od tog serator*. Jack Burnicle...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Novembar 17, 2017 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Baš, baš će se osjetiti. Uživanje je bilo slušati prenose. Tehnički potkovan, odličan sportski novinar, dobar poznavalac šta se valja iza brijega u Moto GP. Kombinacija koja garantuje uspjeh. Najbolje da angažuju ovu dvojicu sa SK ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
realnost 53 Napisano Novembar 17, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :/ Prijavi odgovor kao problematičan Evo tocrank je slobodan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano Novembar 17, 2017 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano Novembar 25, 2017 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MotoGP Season Review 2017 Hardcover – 22 Nov 2017 by Julian Ryder (Author) https://www.amazon.co.uk/dp/1527214362 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano Decembar 6, 2017 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.superbikeplanet.com/ryder-notes-best-picture-ever-took/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...