Shaft021 385 Napisano Novembar 10, 2017 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 362 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!,pomagajte ako boga znate...Gde u ovoj zemlji moze da se kupi ovakva spojka?Ja sam kupio poslednji komad pre 2 meseca u NS a sledeca isporuka je ...nikad verovatno.Platio 880 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 10, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da ima nešto ovakvo u radnjama koje prodaju kamione . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Novembar 10, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan od auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Auto otpad ako nema u radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ima Raduovic, Deta BG, ai skupo, najboje eBay i Louis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 10, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes za slicnu lovu, i ja zainteresovan za par komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.ebay.com/itm/Car-Fuel-Line-Hose-Pipe-Coupler-Quick-Release-Connect-Connector-ID6-Nylon-GLF/152545824534?epid=873191668&hash=item2384708f16:m:miWpxHO6WqVBQAQE3lwwz4w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Novembar 10, 2017 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 362 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Radulovic 5000 din komad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6543 Napisano Novembar 10, 2017 Ne silazi, 6502 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bezobrazluk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Novembar 10, 2017 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Te brze spojke hoće da prave probleme, lako se i oštete pri ukopčavanju, lično bi ih izbacio, čak i original BMW koji ni nisu ništo naročito. Jesu zgodne pri radu ali realno nema potrebe za njima svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Novembar 10, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Koji tebi deo fali ?? Metalne se poklapaju sa plasticnim, tako da nemas potrebe da kupujes celu spojku. U Delti su mi na telefonu rekli da imaju, a posle se izvinjavali sto trenutno nemaju na stanju. U Louisu je plasticni komplet oko 25€ https://www.louis.at/artikel/schnellverschlusskupplung-schwarz-anschluss-8-mm/10007932?list=283028090&filter_article_number=10007932 A komplet od mesinga kosta 40€ https://www.louis.at/artikel/schnellverschlusskupplung-messing-anschluss-8mm/10007930?list=283028153&filter_article_number=10007930 Ja sam kod Radulovica nasao muski deo za 3435,10 din. Jednu je vec predhodni vlasnik zamenuo, tako da su sad obe metalne. Zenski deo teze strada, kod mene su jos uvek (fabricki) plasticni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Novembar 10, 2017 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 362 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih nemam fabricki na motoru,jer je 2000 god.,a gledao sam tvoju temu pa sam upoznat kad si kupovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Novembar 11, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.11.2017. at 1:26, Shaft021 je napisao: Pozdrav!,pomagajte ako boga znate...Gde u ovoj zemlji moze da se kupi ovakva spojka?Ja sam kupio poslednji komad pre 2 meseca u NS a sledeca isporuka je ...nikad verovatno.Platio 880 din. Evo sad reklamiraju metalnu u Luisu na glavnoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Novembar 11, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Moze se i bez njih, ali je mnogo lakse sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano Novembar 11, 2017 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom Bavarskom motoru postoje dva lajtunga za benzin koji imaju te oriđiđi plastične spojnice.Obadvije su mi se polomile. Nisu ni za q...Kupova san u BMW nove muške metalne, a skupe ka dasu od zlata.Sramota. Gesendet von meinem S8 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Octobar 23, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam slucajno ovu temu prošle godine i nisam verovao da to moze tako lako da puca. Prekjuce sam se uverio da plasticne originalne brze spojke pucaju kao staklo! Jedva sam uspeo da spasim 15l goriva. Sad sam uspeo da pribavim dve metalne brze spojke, nove gumice i ostala mi je jedna plasticna (koju cu zimus da jurim da uzmem u Louis-u ili gde bude imalo od neke legure metala). Ovde sam nasao kod Markone-a i u Moto bike Shopu plasticne, oko 900din su po komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Octobar 23, 2020 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve brze spojke su mi zavrsile posao, odlicne su, zovu ih ajkulini zubi.. ima ih kod Auto Mike u Beogradu u Zemunu, cene se ne secam, nesto oko 100-150din. Ima covek u Obrenovcu, mislim da se zove lagerplus ili tako nesto.. on ima i pod 90 stepeni.. mislim i 6cu i osmicu.. ne znam da li ima sa muskim nastavcima. Ako treba muski nastavak, prosto se kupi parce creva i stavi u jedan kraj ovoga i to je resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Octobar 23, 2020 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li sigurni da ispunjavaju standarde za benzin? Ne bih rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Octobar 23, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, ParadajzTurista said: Ovakve brze spojke su mi zavrsile posao, odlicne su, zovu ih ajkulini zubi.. ima ih kod Auto Mike u Beogradu u Zemunu, cene se ne secam, nesto oko 100-150din. Ima covek u Obrenovcu, mislim da se zove lagerplus ili tako nesto.. on ima i pod 90 stepeni.. mislim i 6cu i osmicu.. ne znam da li ima sa muskim nastavcima. Ako treba muski nastavak, prosto se kupi parce creva i stavi u jedan kraj ovoga i to je resenje. Ovo je pneumatska spojka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Octobar 23, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ParadajzTurista je napisao: Ovakve brze spojke su mi zavrsile posao, odlicne su, zovu ih ajkulini zubi.. ima ih kod Auto Mike u Beogradu u Zemunu, cene se ne secam, nesto oko 100-150din. Ima covek u Obrenovcu, mislim da se zove lagerplus ili tako nesto.. on ima i pod 90 stepeni.. mislim i 6cu i osmicu.. ne znam da li ima sa muskim nastavcima. Ako treba muski nastavak, prosto se kupi parce creva i stavi u jedan kraj ovoga i to je resenje. Ne bih bas koristio ove pneumatske brze spojke kao spojke za gorivo. Pronasao sam nesto sto se moze nositi u alatu kao prva pomoc ako dodje do necega nepredvidjenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Octobar 23, 2020 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan U Auto miki su mi to prodali kao spojku za benzin, u Obrenovcu u Lager Plus isto tako. To sam stavio na svoje crevo za benzin (i to dve, obe pod 90 stepeni), piaggio x9 500ccm (direktno ubrizgavanje) pri montazi sam ga pustio sat vremena, nigde ni traga pustanja benzina. Od tada presao 7000-8000km, nikad nikakav problem. Pritom, ta creva su vrv isto godiste kao i skuter (2002), prilicno su otvrdnula, uplasticila se sto bih ja rekao.. ali, ono drzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 23, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Brze spojke su dobre i praktične. Malo pažljivijim rukovanjem traju prilično dugo a O-ring gumice na njima su zamenjive. Kupujem ih preko a ne retko i metalne CPC i nisu ni malo jeftine. Nemojte se zezati i stavljati pneumatske spojnice jer se zbog toga često motori zapale. Ako nemate originalnu spojku za benzin napravite metalnu riblju kost i sa dve šelne spojite. Nikako pneumatsku! Komšija, ako baš toliko gori mogu ti pozajmiti jednu pa ćemo rešavati kasnije, kako se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano Octobar 23, 2020 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su na benveu pukle obadvije spojke, bile su plastične i lomija se uvik muški dio, njega sam zaminija metalnim koji je košta bogatstvo, ka daje od zlata.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Octobar 24, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Za hitne slucajeve strugar mi je napravio riblju kost sa obe strane od tvrde plastike, kaze nema razloga da se placa, nesto slicno kao metalno na slici iznad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Octobar 28, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gde naci brzu spojku pod uglom od 90° od 6mm? Da li neko zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...