shoyyka 10449 Napisano Novembar 8, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Freewind XF 650-prva reg. 2004 godine ( inače je '99 god.,stajao u salonu kao izložbeni model ) u odličnom stanju,ne može biti nov ali skoro kao nov...uvezen iz Švajcarske 2014 g...reg. do 01.11.2018.,znači celu godinu...prešao oko 52000 pravih km...motor ekstra,ne troši ulje,pre oko 500km. zamenjeno uje Motul 5100 10w40,fiter za ulje Mahle tako da se ne mora menjati tokom zime...gume nove Continental deutsche technik,preko 200€...od opreme stender,nosač mobilnog ili navigacije,povišen vizir...kofer Givi,oko 52l,stanu dve kacige...štitnici ruku sa led svetlom,utičnica 12v sa usb punjačem,led dodatna svetla sa prekidačem ( ovo je naručeno,plaćeno i u putu je,kad stigne montiram,a može i kupac,sve u svemu ide uz motor )...uz motor dajem i Crivit flip-up kacigu M veličine sa rezervnim vizirom i unutrašnjim uloškom S veličine,znači kaciga je M i S po želji,ima i sunčane naočare...uglavnom to je to,na kraju slike sve govore...takav je i uživo...mogla bi i neka zamena ali da se vode do 35 kw motor...u ovoj vrednosti...cena 2150€...tel. 069-780 113 Milan-Shoyyka može Viber,sms... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, lep... Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 8, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lep...hvala care Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Novembar 22, 2017 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima li vibracija izmedju 80/100kmh? Kako ti se cini voznja magistralnim putevima, zamara li vozaca, moras li menjati cesto polozaj zadnjice? Sediste mi deluje usko pa pitam... Imam oko 110kg, moze li se komotno smestiti iza mene (vozaca) omanji suvozac... Izvinjavam se zbog ovoliko pitanja, imam par interesenata za hondu koju prodajem pa gledam ovakav neki tip motora, gde se sedi uspravno, zezaju me ledja Hvala, Nenad. P.S. Stanje mi se bas svidja, jos da ima onaj blatobran po tocku nazad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 22, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Vibracije minimalne,postoje ali sa obzirom da je jednocilindraš zanemarive...sedište udobno,barem meni,ja mršav,ja i žena komotno sedimo čak ima mesta izmedju...ali moraš probati,tako je najbolje...što se tiče vožnje vozi se lako,kao APN 6... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 22, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Imaš temu o freewindu,Vasa93 išao do Grčke ove godine,kaže nije odmarao do granice Grčke,doduše on je iz Niša...ja iskreno ne bih bez pauze...nisam ni mlad toliko.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 22, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Ima li vibracija izmedju 80/100kmh? Kako ti se cini voznja magistralnim putevima, zamara li vozaca, moras li menjati cesto polozaj zadnjice? Sediste mi deluje usko pa pitam... Imam oko 110kg, moze li se komotno smestiti iza mene (vozaca) omanji suvozac... Izvinjavam se zbog ovoliko pitanja, imam par interesenata za hondu koju prodajem pa gledam ovakav neki tip motora, gde se sedi uspravno, zezaju me ledja Hvala, Nenad. P.S. Stanje mi se bas svidja, jos da ima onaj blatobran po tocku nazad... Sediste jeste usko,zato nas ima bagster sediste.Ako imas problem sa ledjima i tu kilazu,to nikako nije motor za tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 22, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si u pravu,za njega minimum TDM i td. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Novembar 23, 2017 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se oboma, rascistili ste mi nejasnoce, pozzzz... Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Novembar 23, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neće ti ni na TDM-u biti mnogo udobnije sedište, a sada se to reši za male pare. Bar ti je Aranđelovac blizu, šteta da ne pogledaš (i javiš utiske ). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Meni tako reći svako udobno (oko 80 kg. imam)...on čovek krupan...ne znam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan TDM,GS,a možda Kawu ZR7s( svidja mi se linija)..svakako Fazera ...gde me vetrovi nanesu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 23, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shoyyka je napisao: TDM,GS,a možda Kawu ZR7s( svidja mi se linija)..svakako Fazera ...gde me vetrovi nanesu... Fazera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Fazer lep...čudno ti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 23, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, shoyyka je napisao: Fazer lep...čudno ti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 24, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigli štitnici i led svetla...povezivanje kad nadjem vremena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 26, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 2090€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/22/2017 at 6:44 PM, N.F.S. said: Ima li vibracija izmedju 80/100kmh? Kako ti se cini voznja magistralnim putevima, zamara li vozaca, moras li menjati cesto polozaj zadnjice? Sediste mi deluje usko pa pitam... Imam oko 110kg, moze li se komotno smestiti iza mene (vozaca) omanji suvozac... Izvinjavam se zbog ovoliko pitanja, imam par interesenata za hondu koju prodajem pa gledam ovakav neki tip motora, gde se sedi uspravno, zezaju me ledja Hvala, Nenad. P.S. Stanje mi se bas svidja, jos da ima onaj blatobran po tocku nazad... Za vibracije ne umem da odgovorim, meni je ovo prvi motor koji vozim, pa nemam sa čim da uporedim. Po pričama ljudi, ima i znatno mirnijih motora, mada ja nisam imao nikakvih problema, a navozao sam se samo tako. Što sam, što sa suvozačem (pa hajd', ne baš omanjim, ali recimo osrednjim, a ja sam otprilike tvojih 'dimenzija'). Vozio sam i kraće i duže ture, nekada i po 300-400km u jednom dahu, i hvala Bogu nije bilo nikakvih problema sa sedištem. Izgleda da mom dupetu sedište odgovara fino. A inače, moj ima zadnji blatobran, a i ja ponekad merkam neko drugo sokoćalo...nego da ne preotimam oglas sada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne preotimaš druže,piši šta god hoćeš... Nego kako ti izgleda sa štitnicima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14924 Napisano Novembar 27, 2017 moto merkat °°, 4934 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Svi motori tog tipa bez stitnika ruku su k'o zena bez dupeta,moz' biti lepa al fali nesto A tvoji su tj stoje mu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 27, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan `ja ladno kupih blatobran,a prodajem motor...lud covek... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ako prodaješ,kupujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bdada je napisao: Svi motori tog tipa bez stitnika ruku su k'o zena bez dupeta,moz' biti lepa al fali nesto A tvoji su tj stoje mu U pravu si,mnogo je lepši sad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 27, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, shoyyka je napisao: U pravu si,mnogo je lepši sad... Mi se odlucismo za acerbis malko suptilnije.Ali stvarno drugi motor kad se stave... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Decembar 1, 2017 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 2000€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...