simic72 2 Napisano Octobar 31, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene.Zovem se Dragan ali me svi zovu Sima,iz Beograda sam i od skoro vlasnik Kawaskija kle 500.Poceo kao klinac da vozim motore a kad sam polozio za auto batalio ali i dalje voleo i napokon opet na dva tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guster 2 10 Napisano Octobar 31, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan jasam druze,kao klinac kupova sheve od PTT-na aukciji i sklapao. <svaku jahalicu sam krvavo zaradio(ne hvalim se daleko bilo),ali mislim da je to razlog nase romanse:)Nekiliko Sheva,ATX,Elektronik,CTX i kojekakvi djevdjira...a onda sam malo ozbiljnie pogledao Mad Max 2 i tako je krenulo sa Katanom.Nista ukrasu samo nuzno i hrom-i tako nastade Hornet:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Novembar 1, 2017 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao dobri covjece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 1, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Welcome to the beton jungle! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...