marshall 380 Napisano Avgust 30, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 1.11.2017. at 8:55, grof je napisao: toliko o savršenosti BMW ogibljenja..... Ma sta ogibljenja, eno puni forumi lomova svega I svacega. Najbolji razbijaci mitova o BMW motociklima su sami ljudi koji ih stvaraju, projektuju I sastavljaju na trakama, t.j. sama fabrika. Casopis MOTORRAD koji je za mene najstrucniji casopis na svetu, koji grabim kad god imam priliku, sastavljen od totalnih posvecenika I cije nalaze gutam kao svoju mentalnu hranu vec silne desetine godina, testira sve znacajno sto izadje iz belosvetskih fabrika. Doduse, nekad je naklonjenost izvesnim (njima domacim) proizvodjacima malo providnija, ali opet vaze tehnicka merenja I istali podaci….. E pa takvim Nemackim posvecenicima tehnickim novinarima daju na supertest jedan (BMW) motor, raspadne se mrela. U drugoj prilici daju drugi model na supertest, raspadne se kvacilo I menjac koji dalje skrljaju I mrelu djuture. Doduse, ram I kocnice su ovde ostali... Trecem se raspadne kardan, a uostalom, koliko ste slucajeva raspadausa transmisije BMW videli na Y.T. ili cak ovom forumu? Prelistate samo nase putopise? Potuno je razumljivo sto se stvara efekat prestiza, nadmoci, pa to je samo za odabrane, ali nije obavezno I najbolje za svakog. I meni se svidja, pun mi je racunar BMW-a, voze ga mnogi moji drugari, ali ga svojim novcem nisam platio. Nemam nista protiv sto drugi jesu, a kada se rasprndace nasred druma, pomoci cu im svakako. Mislim, hteo sam od svega da kazem... kolega da lepo proda Fazer, lep motor, srecno bilo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 9, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je malo jaka cena. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može manje skinem opremu.Ovako opremljen je najpovoljniji po oglasima bar što sam ja pratio.Možda i grešim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 9, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo smanjenje, šta da se troluje ako se ovo proda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I šta ću ja da vozim ako ovo prodam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 9, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX1250FA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Septembar 10, 2018 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor :))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 10, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Nemanja_zem je napisao: Suzuki GSX1250FA I sta ce time da dobije,sem 60 konja manje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 10, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Tih 45 konja manje se ogleda u 1.5 sec slabijem ubrzanju 0-100. Ali isto tako i u nesto vecem obrtnom momentu na doosta nizim obrtajima nego na FZS, bolja zastita od vetra, a verujem i da bi Jevti bolje legao od FZS-a. Mislim da bi mu najvise smetalo sto bi dobio koje kilo vise, a taman se zategao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Septembar 10, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuću ja još kila pa može motor da bude slabiji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 10, 2018 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pih, malo mi to sediste za dvoje deluje... A 4 klipa, snage kol"ko hoces Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 10, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sediste super...mi se naputovasmo kolko hoces... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Septembar 10, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ali znam i za bolje. sashac samo neće da prizna da je tesno za dvoje. Prerada suvozačkih fuzastera i takve stvari kao pomognu,neka hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14635 Napisano Septembar 10, 2018 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On zenu posle voznje refresuje reikijem, lako je njemu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 10, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, bdada je napisao: On zenu posle voznje refresuje reikijem, lako je njemu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 10, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam cene na polovnim automobilima pa sam stekao takav utisak. Suzuki 1250 Bandit Honda CBF 1000 oba 2006 ili Fazer karb. Dvoumim se . Kolega je u pravu za Suzuki, ima max obrtni momenat na 3500 obrtaja, ludilo kako povlaci. S druge strane Honda najkvalitetnija, a oba su ajspric. Opet Fazer i on ima tu snagu samo na visokim obrtajima. Dao sam oglas da prodajem ovaj skuter beverly 250 ie Turer 2010, ili ako neko ima neki predlog za zamenu za navedene motore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Septembar 10, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav skuter,pošto kakva kombinacija.Znam neke zainteresovane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 10, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga na polovnim automobilima a tel je 0646611443 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 31.8.2018. at 0:53, marshall je napisao: Ma sta ogibljenja, eno puni forumi lomova svega I svacega. Najbolji razbijaci mitova o BMW motociklima su sami ljudi koji ih stvaraju, projektuju I sastavljaju na trakama, t.j. sama fabrika. Casopis MOTORRAD koji je za mene najstrucniji casopis na svetu, koji grabim kad god imam priliku, sastavljen od totalnih posvecenika I cije nalaze gutam kao svoju mentalnu hranu vec silne desetine godina, testira sve znacajno sto izadje iz belosvetskih fabrika. Doduse, nekad je naklonjenost izvesnim (njima domacim) proizvodjacima malo providnija, ali opet vaze tehnicka merenja I istali podaci….. E pa takvim Nemackim posvecenicima tehnickim novinarima daju na supertest jedan (BMW) motor, raspadne se mrela. U drugoj prilici daju drugi model na supertest, raspadne se kvacilo I menjac koji dalje skrljaju I mrelu djuture. Doduse, ram I kocnice su ovde ostali... Trecem se raspadne kardan, a uostalom, koliko ste slucajeva raspadausa transmisije BMW videli na Y.T. ili cak ovom forumu? Prelistate samo nase putopise? Potuno je razumljivo sto se stvara efekat prestiza, nadmoci, pa to je samo za odabrane, ali nije obavezno I najbolje za svakog. I meni se svidja, pun mi je racunar BMW-a, voze ga mnogi moji drugari, ali ga svojim novcem nisam platio. Nemam nista protiv sto drugi jesu, a kada se rasprndace nasred druma, pomoci cu im svakako. Mislim, hteo sam od svega da kazem... kolega da lepo proda Fazer, lep motor, srecno bilo... A koji je ovo motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je nemacki, a tocak kineski... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 17, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A nemam pojma, A neki Adventure valjda?! Sprint Adventure? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Septembar 21, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3800 Napisano Octobar 28, 2018 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je ovo omiljena tema na forumu,da napisem ovde postao sam vlasnik Yamahe FZ 8 SA. malo sam je provozao nedovoljno za pravi utisak. Ali zanimljiv motor ,samo nekako lagan posle RT-a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14635 Napisano Octobar 28, 2018 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 29.10.2017. at 22:11, punisa 16 je napisao: hibrid / mutant. Nedovrseni turing,degenerisani sportak. Ko hoce nesto takvo treba da kupi FJR ,ovo je neko resenje za lozace koji bi i malo komfora. E pa u sreci ga vozio i malo se lozio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...