Jump to content

Moto Zajednica

FZS 1000 Fazer 2003

Recommended Posts

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE
  On 1. 11. 2017. at 20:50, punisa 16 je napisao:
Bas sam postao popularan za  veoma kratko vreme na forumu. :lol3:
Sve sto covek treba da uradi je da kaze nesto sto vecina ne misli i jos ako ih malo pecne...

Quote @štampar

Grešiš sinko, silno grešiš. :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer

Da bi bio popularan, za početak moraš da naučiš da FZR i Fazer nisu dva ista motora, na primer... Mada se slično piše :jee:

• Misbehave Responsibly, 1696 postova
  • Motocikl: FZ6S

Nego FZR ekipo i ostale nindze koliko Vas je jutros otislo bajkom na posao. Ja jesam ali moj motor moze to meni da priusti i ako je hladno ;)

Raširi  

A ja sam jutros otišao na posao peške; u bade-mantilu. Prošetao od spavaće do radne sobe. Moj posao može to meni da priušti :P

A i vozio sam motor po gradu. U dva navrata danas ;)

• Astro Puki krsi sva pravila!, 966 postova
  • Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125

Krace mi da pisem fzr. Pa lepo "drs" danas si bolji :) Savane salio sam se,nije mi vazna reputacija na internet forumu.

Ima dosta dece u zrelim godinama na ovom forumu. Posto sam postao dovoljno omrazen red je da se povucem, sledeci put kad mi bude dosadno napisacu nesto slicno za VFR recimo. :D

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion
  On 1. 11. 2017. at 21:36, punisa 16 je napisao:

Krace mi da pisem fzr. Pa lepo "drs" danas si bolji :) Savane salio sam se,nije mi vazna reputacija na internet forumu.

Ima dosta dece u zrelim godinama na ovom forumu. Posto sam postao dovoljno omrazen red je da se povucem, sledeci put kad mi bude dosadno napisacu nesto slicno za VFR recimo. :D

Raširi  

Lako ti je da pljuješ po Japancima. 'Ajd' pipni BMW, ako smeš :jee:

On 1. 11. 2017. at 21:43, Šumadinac je napisao:

Lako ti je da pljuješ po Japancima. 'Ajd' pipni BMW, ako smeš :jee:

Raširi  

Imas pravo :) nego skacem sebi u nedra al ajde. 

BMW je nadasve ruzan motor sem poslednjih godina kada sve serije postaju lepse. K serija je uvek lepa ,a R...R boxeri su meni najlepsi motori oduvek.

BMW ima kod starijih modela veoma mlak zvuk nesto poput secka ili "nutri buleta"  ; kod novijih je poboljsan dosta, osciliranje boxer masine u radu je  za novog bmw vozaca kao da si seo na pokvaren bajk. I to je to ,sve ostalo je extra :)

On 26. 10. 2017. at 8:58, JevtaNS je napisao:
Prodajem Yamahu Fazer FZS 1000.puno opreme .Slajderi,ralica,podmazivač lanca,rizoma migavci,MRA vizir,Tri kofera,podešavajuće ručice,,,,

3450e

0641433382

jul_17_1.jpg

jul_17_10.jpg

jul_17_11.jpg

jul_17_12.jpg

jul_17_13.jpg

jul_17_14.jpg

jul_17_15.jpg

jul_17_16.jpg

jul_17_17.jpg

jul_17_2.jpg

jul_17_3.jpg

jul_17_4.jpg

jul_17_5.jpg

jul_17_6.jpg

jul_17_7.jpg

jul_17_8.jpg

jul_17_9.jpg

Nemaš akrapovic auspuh? :D

Meni ne treba ako nema akrap ali se javio neko u onoj drugoj temi da voli bez akrapa znaci da ima nade :)

(Šalimo se malo, dizao se onaj drugi fazer na vrh juče a ovaj se zapostavio pa rek’o da malo pomognem) :D

• slàinte mhath, 1071 postova
  • Motocikl: FZS1000 Fazer

Bas sam postao popularan za  veoma kratko vreme na forumu. :lol3:

Sve sto covek treba da uradi je da kaze nesto sto vecina ne misli i jos ako ih malo pecne... Mora da se ovako postaje internet zvezda ,bloger ili sta vec. Samo treba da prenesem ovo na neki visi nivo.

Nego FZR ekipo i ostale nindze koliko Vas je jutros otislo bajkom na posao. Ja jesam ali moj motor moze to meni da priusti i ako je hladno ;)

Raširi  

Grijesis i provaljujes se. Samo si pokazao kakav papak znas da budes. Sto se tice voznje na posao, slobodno na crtu. Imam 85k home/work kilometara na Fazeru i vozim cijelu godinu. 

• Podržavam 4

On 3. 11. 2017. at 15:11, forshizzle je napisao:

Grijesis i provaljujes se. Samo si pokazao kakav papak znas da budes. Sto se tice voznje na posao, slobodno na crtu. Imam 85k home/work kilometara na Fazeru i vozim cijelu godinu. 

Raširi  

Najjaci si. A vidim i pametan si ,znas da kombinujes engleski sa ijekavicom. Nemam ja sta da trazim u raspravi sa takavim kapacitetom. A vise i necu da se smaram sa ovom temom ;) zabavio sam se malo i meni dosta. Ovo sad prelazi u deo gde neki shvataju ozbiljno i raspravu i sve ostalo. Pa te pozdravljam ovom prilikom kolega clanu sa 1000 i vise postova. :)

• Podržavam 2

• Ne silazi, 6195 postova

A brate sad ga preterujes. Covek zivi u Holandiji koliko se secam i vrlo moguce da se odselio sa prostora gde se govori ijekavicom. Sto, jel da je ekavica sa engleskim bilo bi prihvatljivije? Kakve veze ima 1000+ postova?

Za ostalo me zaboli patka ali ovo stvarno nema potrebe potencirati pogotovo na forumu gde ima ljudi iz BiH, HR, SLO... Nismo se ovde sastali po nacijonalnoj ili dijalektickoj pripadnosti

• Podržavam 4

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering
  On 3. 11. 2017. at 17:50, punisa 16 je napisao:

Najjaci si. A vidim i pametan si ,znas da kombinujes engleski sa ijekavicom. Nemam ja sta da trazim u raspravi sa takavim kapacitetom. A vise i necu da se smaram sa ovom temom ;) zabavio sam se malo i meni dosta. Ovo sad prelazi u deo gde neki shvataju ozbiljno i raspravu i sve ostalo. Pa te pozdravljam ovom prilikom kolega clanu sa 1000 i vise postova. :)

Raširi  

Preterujes. Ako je zajebancija onda je zajebancija, a ovo vec nije. 

I ne znam cemu cudjenje u vezi Fazera, kao da je jedini motocikl takvih karakteristika...

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

I meni je ovaj Fazer, sa pocetka oglasa veoma gotivan, ali i trenutno finansijski nedostizan. Ali, mogu da ponudim svog Z750s iz 2006.god i skoro 30.000km predjenih, i adekvatnu doplatu, pa da se djoramo.

• Podržavam 2

Nisam citao par dana,pa da se objasnim. To sa ijekavicim je pogresno shvaceno,posto sam i ja poreklim iz CG a ziveo sam u PG 12 god, tako da bi to bilo tek idiotski od mene. Nisam hteo da kazem da mesa srpski i engleski posto je mozda covek iz neke druge ex yu zemlje pa sam to u tom smislu rekao "ijekavica". * Dakle mesanje "srpskog" ili bilo kog jezika sa engleskim.* mada sve ovo je glupiranje i ja sam se pre svega zezao al neki to shvatise kao da sam ih licno vredjao. Evo izvinite kolege vozaci motora pa i fazera :) namera da budem bezobrazan nije postojala.

• Podržavam 6

• slàinte mhath, 1071 postova
  • Motocikl: FZS1000 Fazer
  On 6. 11. 2017. at 16:20, punisa 16 je napisao:

Nisam citao par dana,pa da se objasnim. To sa ijekavicim je pogresno shvaceno,posto sam i ja poreklim iz CG a ziveo sam u PG 12 god, tako da bi to bilo tek idiotski od mene. Nisam hteo da kazem da mesa srpski i engleski posto je mozda covek iz neke druge ex yu zemlje pa sam to u tom smislu rekao "ijekavica". * Dakle mesanje "srpskog" ili bilo kog jezika sa engleskim.* mada sve ovo je glupiranje i ja sam se pre svega zezao al neki to shvatise kao da sam ih licno vredjao. Evo izvinite kolege vozaci motora pa i fazera :) namera da budem bezobrazan nije postojala.

Raširi  

:takoje:

Ako nekad neki put navede u Holandiju, javi se da idemo na pivo. 

• Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja