neshitza 0 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Chitao sam od ljudi sa drugih foruma, da chesto voze pijani (kola, motor, bajs, ne btino). Moguce da su to neke R-psihopate ili tako nesto. Stvarno mi nisu jasni ti ljudi Sta vi mislite o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Necu sad da pricam kako nikad nisam vozio pijan te ovo te ono... Do sada sam ne brojano puta vozio pijan, bilo auto bilo motor i nista mi nije falilo jer umem da se kontrolisem i svestan sam toga da sam pijan te vozim polako. Najveci problem je u nekim ljudima koji misle da kad popiju postaju supermeni ili tako nesto, e tad je zeznuto. Tad cesto dolazi do nezgoda i fatalnih posledica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 16, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam pijan par puta, i polako kuci. sve super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dosta vise sa R-ovima! Ja vozim R motor i ponekad me vise vredja da se samo pljuju. Samo kao vozaci R motora piju, jurcaju i prave greske? Manite se vise te price. A sto se tice alkohola, toga ima najvise na skupovima. Mada, ja kad dodjem na skup ako znam da nocivam, parkiram makinu i onda moze da se pije, ali ga nediram do ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bez uvrede ali meni to nikad nece biti jasno...Kako neko ne moze da se uzdrzi od pica ili da ode taxijem ako vec zna da ce da pije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dosta vise sa R-ovima! Ja vozim R motor i ponekad me vise vredja da se samo pljuju. Samo kao vozaci R motora piju? Manite se vise te price. A sto se tice alkohola, toga ima najvise na skupovima. Mada, ja kad dodjem na skup ako znam da nocivam, parkiram makinu i onda moze da se pije, ali ga nediram do ujutru. U pravu si, dosta postova u zadnje vreme se prica kako vozaci R-ova ovo, ono. Stvarno bi malo mogli da batalite to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kolega kiro, ne znas kako je to kad pijes pa i ne mozes da razumes... Kad meni otac dozvoljava da vozim pod alkoholom, sta onda da ti kazem, jer covek zna kako vozim. Sigurno me nebi putio da vozim i da nedaj boze negde zaginem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 16, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kolega kiro, ne znas kako je to kad pijes pa i ne mozes da razumes... Kad meni otac dozvoljava da vozim pod alkoholom, sta onda da ti kazem, jer covek zna kako vozim. Sigurno me nebi putio da vozim i da nedaj boze negde zaginem. Moguće, ne pijem pa se ne razumem u te stvari.Al treba imati granicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 4 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je dosta puta na forumu o alkoholu i voznji. Bez ljutnje drugari ali ,kao malo sam popio pa polako i vozim, ne drzi vodu. Popio si=oslabili su ti refleksi=losije opazas=opasnost si za sebe i druge. Radjene su studije o tome i generalno uticaju alkohola tako da ne bude da ja to mlatim A sto se tice Rova oni se najcesce pominju u negativnom kontekstu zato sto dosta kupaca njih ide i divlja?! Ne vidim u tome nikakvo vredjanje jer je cinjenicno stanje takvo da najvise jurcaju i krse propise brzine upravo R-ovi (a alkohol svi piju tako da je smesno reci da piju samo vozaci Rova:), i nemojte da shvatite ovo kao prozivanje daleko od toga i ja cu kupiti R-a naravno ))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moje sveto pravilo glasi:"Alkohol i motor NIKAD!!!" A da se ne lazemo sa autom mi se desi ponekad da zaglavim pa ne mogu da ga ostavim iz bilo kog razloga, ali ako znam da mogu doci peske kuci i da ce auto ostati negde u gradu na sigurnom onda cu ga sigurno tu i ostaviti dok se ne otreznim (sto se nije bas jednom desilo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako sam reko da sam vozio, nisam reko da sam vozio 50 ili 100km vec nekoliko kilometara. Naravno da ne bi bio toliko lud da krenem naprimer za BG a da pre toga pije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano April 17, 2008 Enduraš, 6426 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auto sam vozio pijan mnogo puta, motor nikad nisam i necu. Dobro je samo sto nemam onu "zicu" koja tera pijane ljude da udare po gasu cim sednui za volan, nego vozim polako, sporije nego kad sam trezan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dosta vise sa R-ovima! Ja vozim R motor i ponekad me vise vredja da se samo pljuju. Samo kao vozaci R motora piju, jurcaju i prave greske? Manite se vise te price. A sto se tice alkohola, toga ima najvise na skupovima. Mada, ja kad dodjem na skup ako znam da nocivam, parkiram makinu i onda moze da se pije, ali ga nediram do ujutru. Napomenuo sam psihopate na R-ovima, a po tvom postu ne bih rekao da spadas u tu grupu. Svi piju podjednako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dosta vise sa R-ovima! Ja vozim R motor i ponekad me vise vredja da se samo pljuju. Samo kao vozaci R motora piju, jurcaju i prave greske? Manite se vise te price. A sto se tice alkohola, toga ima najvise na skupovima. Mada, ja kad dodjem na skup ako znam da nocivam, parkiram makinu i onda moze da se pije, ali ga nediram do ujutru. Napomenuo sam psihopate na R-ovima, a po tvom postu ne bih rekao da spadas u tu grupu. Svi piju podjednako A jel možeš da mi pojasniš šta znači psihopate na R-ovima ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano April 17, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dosta vise sa R-ovima! Ja vozim R motor i ponekad me vise vredja da se samo pljuju. Samo kao vozaci R motora piju, jurcaju i prave greske? Manite se vise te price. A sto se tice alkohola, toga ima najvise na skupovima. Mada, ja kad dodjem na skup ako znam da nocivam, parkiram makinu i onda moze da se pije, ali ga nediram do ujutru. Napomenuo sam psihopate na R-ovima, a po tvom postu ne bih rekao da spadas u tu grupu. Svi piju podjednako A jel možeš da mi pojasniš šta znači psihopate na R-ovima ??? Mislio je na ovu temu: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=17887.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alkohol i motori...nije mi ni na kraj pameti a nikako ne mogu ni da postujem ljude koji kombinuju alkohol i bilo kakav vid voznje. Ako bas hoces da pijes, lepo parkiraj motor i taj dan ga ne diraj. A price tipa : pazljivije vozim kad popijem...NO COMENT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za 14 godina voznje automobila i nesto vise od 5 godina voznje motora nisam nikad pio i vozio! Sa druge strane, moram priznati da sam uzivao u voznji bajsa u alkoholisanom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 17, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma prosto,,pijanom vozacu uzeti dozvolu na par godina i to je to,,ja nepijem,retko kad po neku casicu,,ali se trudim da nevozim,,i zapravo nikad i nisam vozio pijan,,nedaj boze nesto da se desi,,,,,alkohol i volan neidu zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 51 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Bila je vec slicna tema i svako je dao svoje misljenje, ne znam zbog cega autor nije malo procesljao po forumu.. Proslog leta sam dobio "zuti karton" od Boga sto sam se mortus pijan popeo na 2 tocka sa sve suvozacem, ali srecom, proslo je sve bez vecih posledica...ali to nije znak da cu zbog 2-3 piva da krenem taxijem...sve je to indvidualno kako se covek oseca i koliko je u treningu sa alkoholom..;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bila je vec slicna tema i svako je dao svoje misljenje, ne znam zbog cega autor nije malo procesljao po forumu.. Proslog leta sam dobio "zuti karton" od Boga sto sam se mortus pijan popeo na 2 tocka sa sve suvozacem, ali srecom, proslo je sve bez vecih posledica...ali to nije znak da cu zbog 2-3 piva da krenem taxijem...sve je to indvidualno kako se covek oseca i koliko je u treningu sa alkoholom..;D U pravu si meex. Ja pricam iskreno sta sam radio, i sta jos uvek radim, jbga mlad sam sta cu. ;D. Samo trening i velika samokontrola ;D PS. Uskoro mi udaraju pecat na 3 meseca za B kategoriju, sva sreca pa ide sezona ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 17, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro mi udaraju pecat na 3 meseca za B kategoriju, sva sreca pa ide sezona ;D Valjda ti to nesto govori. Ljudi nemojte piti dok vozite (prosucete! ;D), niti pre voznje. Stvarno te price "vozim polako i oprezno kad sam pijan" ne piju vodu. Mozda se tad to tako vama cini, ali posmatrano od strane drugog lica... :-\ Sa druge strane, moram priznati da sam uzivao u voznji bajsa u alkoholisanom stanju... Ah, mladost ludost, sa sve kacigom za motor, kad se samo setim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 656 Napisano April 17, 2008 drkadzija, 1234 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Kao mlađi da se nelažemo sam imao takvih kombinacija, dok jednom nisam ubio auto, sva sreća pa sam samo njega ubio. Od tad alkohol i prevozna sredstva i ja za volanom istih nikako. A o pažljivoj vožnji pod dejstvom neću ni da pričam......pre 3 godine me je takav jedan pažljiv a pijan zamalo ubio, smestio me PAŽLJIVO na rehabilitaciju na 3 meseca, i pri svakoj promeni vremena mu spominjem ceo prvi red na sahrani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne da mi to nesto govori, nego cu sledeci put dooooobro da razmislim. 6000din+600din sudki troskovi. Ljudi to je 66 litara benzina, kad se samo setim na sta sam dao pare, cccccc :o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ne da mi to nesto govori, nego cu sledeci put dooooobro da razmislim. 6000din+600din sudki troskovi. Ljudi to je 66 litara benzina, kad se samo setim na sta sam dao pare, cccccc :o. Eto za sta sluze kazne. Nego, ja inace ne pijem alkohol, mozda 2-3 puta godisnje, i to pelinkovac (sto moj cale kaze, ja to pijem kad resim da ne pijem). Jednom sam u gradu popio 4 pelinkovca i vozio sam auto jer nisam planirao da pijem, pa sam posao kolima u grad. Ali vec drugo vece sam taksijem otisao u grad, i milina. Ni tada nisam bio PIJAN, ali verujem da bi pokazalo na dregeru, i zasto sebe da izlazem nerijatnoj situaciji, i da placam neke kazne. Jednostavno ne zelim to sebi da dozvolim. Mada, to je vise neki moj inat, jer je moj cale do skora vrlo cesto vozio pijan, pa smo se redovno svadjali zbog toga, kao, moze on. A ja mu kazem da mu drugar svirnuo, a on posle 3 sekunde legne na kocnicu i pita GDE JE?!?!? :o Toliko o tome da moze, i da bilo ko drugi moze. Protivnik sam te kombinacije voznja+alkohol. Ok je jedno-dva pica, pa sad do kuce samo, od mene je oprosteno (mada panduri ne prastaju), ali kad neko sedne "pijan" za volan... To je po meni jako neodgovorno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8938 Napisano April 17, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3223 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Vec bila tema o ovome. Ne pamtim da sam negde izasao kolima ili motorom a da nisam popio 3 do 5 piva. I kada duvam, bude do 0.5 promila. Dvaput mi je oduzimana dozvola za B, ali sam bio oduzet od alkohola, a duvao 0.58 i 0.63. Ospite sada po meni drvlje i kamenje, ali je tako... Volem pivo lozu i ostalu dijagnozu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...