Juan 135 Napisano Octobar 6, 2017 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li i gde moze da se dodje do bezplatinskog paljenja za Jawu i da li to resava sve njene muke sto se tice istog? Da li sa njim pali na kurblu, trosi i ide normalno? I koliko kosta to zadovoljstvo?Hvala Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Octobar 7, 2017 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas na forumu, pisalo se o tome, ugradjivali u BMW cini mi se, oko 20e u Rumuniji cini mi se, dal po cilondru ili za dva, nisam siguran. Potrazicu sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 135 Napisano Octobar 7, 2017 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na forumu, pisalo se o tome, ugradjivali u BMW cini mi se, oko 20e u Rumuniji cini mi se, dal po cilondru ili za dva, nisam siguran. Potrazicu sajt.Vazi prijatelju, hvalaSent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Octobar 7, 2017 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pomoci dok ne izucis forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 135 Napisano Octobar 8, 2017 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan [/url] Jos malo pomoci dok ne izucis forum.Hvala na pomoci.Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 7, 2017 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 7, 2017 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga ugradio na Falkonca proletos i presao oko 7000 km ove godine,radi odlicno za sada,tebi trebaju dva paljenja kao sto se vidi na videu,u Rumuniji 20 eura komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srfill 0 Napisano Jun 8, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za grupu-ako je još aktuelno, zanima me elektronsko paljenje za Jawu 350, i kontakt majstora iz Rumunije...Mada bih više voleo nekoga iz Srbije! Pozd iz Čačka-Srđan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jednoruki 149 Napisano Septembar 24, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: JAWA 350, Honda SHADOV 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Здраво друштво. Да се и сам укључим и поново са колегом актелизујем ову тему. И мене интересује електронско паљење за JAWA 350 ČZ 6V Ако неко зна, било би добро да нам јави. Свака информација је добро дошла. унапрјед хвала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Septembar 25, 2021 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gelu Olaru je profil na fb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jednoruki 149 Napisano Septembar 25, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: JAWA 350, Honda SHADOV 1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Biker Q je napisao: Gelu Olaru je profil na fb. Хвала @Biker Q Опрости али видим има их маса под тим именом. Молио бих мало прецизније, ако није проблем. Лп. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Septembar 25, 2021 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas paljenje je na slici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jednoruki 149 Napisano Octobar 9, 2021 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: JAWA 350, Honda SHADOV 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала @Biker Q Ево нашао сам га. Испод је линк његовог профила, уколико буде још коме требао https://www.facebook.com/gelu.olaru.50 Promenio Octobar 9, 2021 član Jednoruki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
treptaj 1 Napisano Novembar 2, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: java 350 cz Prijavi odgovor kao problematičan Da li razume srpski,jel moze kod njega da se naruci paljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6151 Napisano Novembar 2, 2021 Drug član, 4182 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji toliko načina tekst iz jednog jezika prevesti u neki drugi, u 21. stoljeću smo, pobogu brate.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
treptaj 1 Napisano Novembar 3, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: java 350 cz Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si,pokusacu da ga kontaktiram I narucim,poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
treptaj 1 Napisano Novembar 3, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: java 350 cz Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,da li neko zna da mi kaze kako je na Javi 350 cz povezan terminal za sasiju sa plusom Ili sa minusom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
treptaj 1 Napisano Novembar 3, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: java 350 cz Prijavi odgovor kao problematičan Odnosno Sa kojim terminalom je baterija povezana sa šasijom, ramom motocikla. Da li je povezan sa plus terminalom ili sa minus terminalom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
treptaj 1 Napisano Novembar 3, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: java 350 cz Prijavi odgovor kao problematičan Stupio Sam u kontakt sa Gelu Olarom u vezi elektronskog paljenja za JAVU 350 cz I on me to pita pa ako neko zna da mu kazem,poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6151 Napisano Novembar 3, 2021 Drug član, 4182 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zar to ne vidiš na svom Motoru?Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
treptaj 1 Napisano Novembar 3, 2021 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: java 350 cz Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bas nisam razumeo njegovog pitanje Al ako je mislio minus na akumulatoru gde je vezan pa on ide uvek na ram kao masa to I nemoze drugacije zar ne? Promenio Novembar 3, 2021 član treptaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
treptaj 1 Napisano Novembar 3, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: java 350 cz Prijavi odgovor kao problematičan Evo ispravka sto se tice cene elektronskog paljenja za JAVU 350 neko je napisao 19 evra po cilindru medjutim evo covek kaze sad se cuo s njime 40 evra po cilindru ako je motor na 6v a 30 e ako je na 12v.plus dostava 20 I Carina oko 12 nije siguran izadje za JAVU 350 cz oko 110-120evra sve ukupno troskovi da stigne iz rumunije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7381 Napisano Novembar 3, 2021 Drug član, 3110 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, treptaj said: Pa ja bas nisam razumeo njegovog pitanje Al ako je mislio minus na akumulatoru gde je vezan pa on ide uvek na ram kao masa to I nemoze drugacije zar ne? Itekako može drugačije. Stare ČZ i Jawe su najčešće imale + na ramu, a - se vodio žicama. Za one 6v sigurno. Mislim da su sa prelaskom na 12v počeli uobičajeno da vezuju. Dobro proveri kako je kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jednoruki 149 Napisano Novembar 15, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: JAWA 350, Honda SHADOV 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.11.2021. at 23:03, misa-pei je napisao: Itekako može drugačije. Stare ČZ i Jawe su najčešće imale + na ramu, a - se vodio žicama. Za one 6v sigurno. Mislim da su sa prelaskom na 12v počeli uobičajeno da vezuju. Dobro proveri kako je kod tebe. JAWA ČZ 350 6V из ‘78 код мене је (-) на раму, а (+) је у инсталацији. За старије верзије ми није познато. Тако да не препоручујем тврдњу “за оне 6V сигурно” . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7381 Napisano Novembar 15, 2021 Drug član, 3110 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To nije fabrički, koliko ja znam. A imao sam ih nekoliko i radio još podosta. Uvek je bilo kontra. Sad, sve je moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...