bikerboyz 56 Napisano Septembar 26, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem suzuki bandit 600 u super stanju, 2001god,sve je novo na njemu sto moze da se stavi. . . sve od opreme . . . Poviseni vizir(dajem fabricki), kofer nov 50l, gume skoro nove na 80% Mishelin pilot road 3, rucke barakuda u boji, plastificarane felne sa reflektujucim trakicama na i iznutra, ksenoni i led osvetljenje tablice i pozicije, nov lanac zlatni did sa lancanicima, registorvan do marta ja sam vlasnik, dragon top, rol barovi, filteri i ulje promenjeni pre 1000km, promenute plocice,lamele pre par dana promenute. . . cena je ta moze nesto dole za ozbiljnog kupca i to je to. . . nije mi hitna prodaja tako da mi nemojte nuditi sve i svasta. . . moze zamena iskljucivo za Xx il zx9r. . . ima naravno i jeftinijih od mog al ne sa ovakvom opremom. . . na satu ima 60000 i radi perfektno. . . PRODAJE SE SAMO DOK SE NE PRODA XX KOJI SAM VIDEO NA OGLASIMA. . . posle toga se vise nece prodavati. . . . motor vredi svake pare . . . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 26, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 2300e pardon... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 26, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Za forumase moze neki popust naravno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 26, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep motor! brzo ce on otici i doci XX o kom i sàm sanjam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 26, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaa druze nadam se da ce naci novog vlasnika i da ce se i tebi ostvariti taj XX...motor je bez dinara ulaganja...svasta sam ulozio u njega i ni ne prodaje mi se al reko da ga stavim ako ode ode, ako ne druzicemo se i sledece godine...:-) malo mi je slab al je zato i porrosnja smesna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1684 Napisano Septembar 26, 2017 Drug član, 821 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan extra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 2, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan 2250e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 5, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima zx9r il xx u zamenu neka mi se javi u inbox...:-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 7, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Svece sinoc zamenute ...ceka novog vlasnika jos malo...:-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 8, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraza malo povecana voza se stalno a i posetio se malo uvac i okolina prosle nedelje...opran sredjen pokriven i ceka sledeceg vlasnika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 12, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno...nikom se ne svidja motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 12, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan :-/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Octobar 12, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Licno nije moj tip motora ali moram priznati da je ovaj odlican, bas lepo motorce Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 12, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SALE_CA je napisao: Licno nije moj tip motora ali moram priznati da je ovaj odlican, bas lepo motorce Srecna prodaja. Hvala Sale...trudio sam se da ga sredim za sebe i uspeo sam u tome al nazalost mislio sam da cu se pronaci na njemu a ja navikao na nesto jace... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22588 Napisano Octobar 12, 2017 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja pozelim srecu u prodaji! XX je i moj ne dosanjani san, sto ga duze nemam sve ga vise zelim... Hhhhhh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 12, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze...:-) nadam se da ces ga uzeti kad tad....;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...