Meteorolog 335 Napisano Septembar 25, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege Konacno je dosao taj trenutak da se kockice poklope pa da predjem na 1000 godisnju zelju Dakle, u potrazi sam za banditom n ili s serije. Budzet mi je 2000 jura a naravno ocekujem mnogo za sto manje novaca Za oko su mi zapala ova dva komada, pa bih vas zamolio da neko napise nesto ako ih poznaje ili se vidi nesto neoubicajeno sa slika... https://www.polovniautomobili.com/motori/10928194/suzuki-gsf-bandit-600 https://www.polovniautomobili.com/motori/10904094/suzuki-bandit-gsf-650 Idealno bi bilo kada bi neko od vas sa foruma prodavao, pa da budem siguran u servisiranje i pouzdanost motocikla. I preporucute mi neki, ako imate vremena. Sto se tice n serije, godiste mi nije bitno, a sto se tice s serije, onda mora da bude minimum 2001, zbog izgleda prednje maske. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 25, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Teško da ih neko zna jer kolko vidim oba su iz uvoza i nisu registrovani kod nas, pa samim tim nisu ni voženi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Septembar 25, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, drumskalisica je napisao: Teško da ih neko zna jer kolko vidim oba su iz uvoza i nisu registrovani kod nas, pa samim tim nisu ni voženi. Ovaj prvi da, a za ovaj drugi sam mislio da je samo istekla registracija. Medjutim zvao sam ga, i iz uvoza je. Nemam problem sa tim, jedino mi ne odgovara jer ga nemam kako preneti do kuce. Ovako bih ga vozio... Nista onda, cekam dalje da izleti nesto odgovarajuce Krivo mi je sto sam propustio Niletovog bandita, jbg bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Septembar 25, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan niletov je bio pun pogodak...tesko je naci bandita u takvom stanju posveticu se popodne malo gledanju, pa ako nadjem nesto dobro, javljam ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Septembar 26, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u rubrici prodajem na forumu... Kolega bikerboyz prodaje odlicno ocuvan bandit s sa dosta opreme. Ja sam ga video pre par dana u NS i stvarno je kao lutka.... Mislim da ti premasuje budzet za 300e, ali mislim i da se mozes dogovoriti sa njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Septembar 26, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznajem kolegu, niti motor licno ali na slikama stvarno izgleda fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 28, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Moje sve preporuke idu na ovaj motor, znam vlasnika, znam sta je radio i koliko ulozio, motor je pucka. Ali bi morao da se skrpis jos par stotina evra, onih koje bi mozda ulozio u neki drugi. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/119953-suzuki-gsf600-bandit/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 28, 2017 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan On 25/09/2017 at 3:04 PM, zlig0r said: niletov je bio pun pogodak...tesko je naci bandita u takvom stanju posveticu se popodne malo gledanju, pa ako nadjem nesto dobro, javljam ti u pravu si, tesko se nalazi budala koja dovede motor do besprekornog stanja i proda, imas sve predispozicije da budes jedan od "nas" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Octobar 11, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo malo na forumu... Hvala vam na odgovorima, video sam bajkerov motor i u oglasima, svakako sam zainteresovan. Če ga kontaktiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan - Dex 32 Napisano Novembar 29, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/25/2017 at 11:54 AM, Meteorolog said: Pozdrav kolege Konacno je dosao taj trenutak da se kockice poklope pa da predjem na 1000 godisnju zelju Dakle, u potrazi sam za banditom n ili s serije. Budzet mi je 2000 jura a naravno ocekujem mnogo za sto manje novaca Za oko su mi zapala ova dva komada, pa bih vas zamolio da neko napise nesto ako ih poznaje ili se vidi nesto neoubicajeno sa slika... https://www.polovniautomobili.com/motori/10928194/suzuki-gsf-bandit-600 https://www.polovniautomobili.com/motori/10904094/suzuki-bandit-gsf-650 Idealno bi bilo kada bi neko od vas sa foruma prodavao, pa da budem siguran u servisiranje i pouzdanost motocikla. I preporucute mi neki, ako imate vremena. Sto se tice n serije, godiste mi nije bitno, a sto se tice s serije, onda mora da bude minimum 2001, zbog izgleda prednje maske. Hvala Druže ćao Imam Bandita GSF 600 1996 godište. Razmišljam da prodam jer imam dva motora. Motor je održavan bezprekorno jer sam ga održavao zbog sebe. Imam ga 5 godina,i za to vreme nisam imao nikakvih padova ili sličnih gluposti sa njime. Na njemu sam nadogradio nosače za bočne kofere koje sam sam pravio od prohrona. i to bi išlo sa njime jer je teško naći. Od ulaganja rekao bih da bi valjalo zameniti lančanike i lanac. Registrovan do septembra 2018. Ako si još uvek zainteresovan mogli bi da porpičamo na tu temu o kupovini. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 30, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, jesam, samo što sam uzeo auto, pa sada moram da prodam sadašnji motor, da bih dodao koliko mi fali za početni budžet koji sam odvojio za drugi motor... Daj sve podatke, slike i ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan - Dex 32 Napisano Novembar 30, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u fabričkom stanju opsim cevi kormana koja je za jedan broj niža od fabričkog. Tu možeš videti dve slike tog motora. ako želiš uslikaću još detalja (trenutno je motor u zimovniku ) Inače sam iz Vršca nismo daleko. Ako te nanese put ovamo javi se na 0641534057 Dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Decembar 3, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam u razmatranje. Reci mi samo cenu, da znam šta da očekujem... Upisao sam i tvoj broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan - Dex 32 Napisano Decembar 4, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Meteorolog said: Uzimam u razmatranje. Reci mi samo cenu, da znam šta da očekujem... Upisao sam i tvoj broj Što se cene tiče ne bih išao ispod 1700Eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 2, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Trazimo, trazimooo... U opciju ulazi i fazer, zr7s, zapravo svaki sport turing i naked sa redna 4 cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano April 2, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ma lepo 1200ccm bandita, i miran si narednih 100 godina! https://www.polovniautomobili.com/motori/11310923/suzuki-gsf-1200-bandit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 2, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zlig0r je napisao: ma lepo 1200ccm bandita, i miran si narednih 100 godina! https://www.polovniautomobili.com/motori/11310923/suzuki-gsf-1200-bandit Hahaa, tesko, mozda na par godina, ali ne bih placao sada registraciju 30k za nesto sto ima manje od 150 konja Pratim trziste dok ne dodjem do tebe, mada neki kofer i bisage bi odmah uticali na odluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano April 2, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Овај Бандит 1200 делује као баш добра куповина. Ако имаш код кога. Провозај великог Бандита. Свидеће ти се сигурно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 3, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je 1200, mozda je bolje ovo https://www.polovniautomobili.com/motori/11356558/suzuki-gsf-1200-bandit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano April 3, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pun pogodak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 3, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Slatke muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...