Nidza03 0 Napisano Septembar 16, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje, Mostanica bb Motocikl: Gelly Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam neke ljude i oni su mi rekli da za 49 kubika mogu da polizim u 14,odnosno za PSP (poznavanje saobracajnih propisa) ja vec imam 14 pa samo pitam da li moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2633 Napisano Septembar 16, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan PSP ne postoji odavno. Sada to pokriva AM kategorija, a da bi mogao da polažeš za tu kategoriju moraš da imaš 16 ili više godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidza03 0 Napisano Septembar 17, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje, Mostanica bb Motocikl: Gelly Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 17, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Za upis je potrebna lična karta i navršenih 15 godina dok za polaganje kandidat mora da ima navršenih 16 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Septembar 17, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba licna karta onda treba i 16 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2633 Napisano Septembar 17, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Zakon o ličnoj karti kaže ovako: Quote Pravo na ličnu kartu Član 2 Pravo na ličnu kartu ima svaki državljanin Republike Srbije (u daljem tekstu: državljanin), stariji od 16 godina života. Pravo na ličnu kartu ima i državljanin stariji od deset godina života (u daljem tekstu: dete). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2633 Napisano Septembar 17, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan E sad, dosta je konfuzno, slažem se. Znam samo da sam ja imao ličnu pre nego što sam napunio 16... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Septembar 17, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put cujem, moja greska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidza03 0 Napisano Septembar 23, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje, Mostanica bb Motocikl: Gelly Prijavi odgovor kao problematičan A jel moguce da ja nekako vozim motor po gradu a da nemam 16 godina i da nemam problem sa policijom, nemam probleme sa policijom u vezi motora jer zivim u selu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko Jovic 0 Napisano Septembar 24, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Negotin,Srbija Motocikl: Gilera Runner 50 2003 Prijavi odgovor kao problematičan @Nidza03-Moguce je ali budi ispravan nosi kacigu,vozi normalno ne luduj,motor da ti bude registrovan i nemoj da se vozis preterano nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Septembar 24, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Veljko Jovic je napisao: @Nidza03-Moguce je ali budi ispravan nosi kacigu,vozi normalno ne luduj,motor da ti bude registrovan i nemoj da se vozis preterano nesto i kad ga zaustave plavi napravio je roditeljima i sebi problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Više roditeljima nego sebi, finansijski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidza03 0 Napisano Septembar 27, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje, Mostanica bb Motocikl: Gelly Prijavi odgovor kao problematičan ipak cu da cekam 16-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Zaric22 0 Napisano Maj 21, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene kad zaustave samo kazu teraj to kuci I nemoj da smo te videli vise imam 14 God Tomos apn 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Maj 21, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Ivan Zaric22 je napisao: Mene kad zaustave samo kazu teraj to kuci I nemoj da smo te videli vise imam 14 God Tomos apn 6 a ovo "22" u niku se sigurno odnosi na centimetre kite? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Maj 21, 2019 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kukuuuu, sta onda Nidza03 da kaze?? Sala mala, zezamo se 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Maj 21, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, francuz69 je napisao: Kukuuuu, sta onda Nidza03 da kaze?? Sala mala, zezamo se reče francuz69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Maj 21, 2019 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Jun 10, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan On 23.9.2017. at 20:00, Nidza03 je napisao: A jel moguce da ja nekako vozim motor po gradu a da nemam 16 godina i da nemam problem sa policijom, nemam probleme sa policijom u vezi motora jer zivim u selu Kod nas policajac na motoru krstari selom vec godinama. Strah i trepet za sve. I ne pali kod njega podmicivanje. Profi. Ne yebe zivu silu. Heh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jun 11, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ubodi za promenu neku temu mlađu od godinu-dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Biće kad napuni 100 postova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, JevtaNS je napisao: Biće kad napuni 100 postova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/21/2019 at 2:09 PM, mrle said: reče francuz69 Molim!? Broj se gleda? Kad vec dizete temu iz mrtvih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Ako su teme ok, sto bi novu otvarali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jun 13, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još samo 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...