aca-pn 6399 Napisano Septembar 9, 2017 Enduraš, 6385 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim neki skuter od 50cc koji bi mi sluzio za voznju po gradu. O skuterima ne znam apsolutno nista, sem sto trenutno vozim Yamah Majesty 250cc koja mi savrseno odgovara za grad, ali zena nema A kategoriju pa ne moze da ga vozi, zato bi i uzeo nesto od 50cc. Zelje su da ima sto vece tockove i sto vise prtljaznog prostora, posto bi se koristio uglavnom za nabavku kucnih potrepstina. Da cujem predloge.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Septembar 9, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Skuter-Yamaha-50139344-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 9, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan sky trevis 16 i 1 coli velik taman ,ne prevelik ja 190 cm i zenu manje osecam nego na versisu moze velika kaciga ili dva slema ispod sica,lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Septembar 9, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Cvijanović je napisao: http://www.kupujemprodajem.com/Skuter-Yamaha-50139344-oglas.htm Ovog Jog-a preskoči...ima strane table...nelegalno je ušao u zemlju i nema šanse da se registruje...a i cifra mu je za stranca - ufff...inače, Jog je fenomenalna makina sa Minareli agregatom i ide ko mećava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Septembar 9, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Čovek kaže da mogu da se ''naprave'' papiri....nemam pojma u vezi tog ulaska....Inače lepše izgleda uživo,o kilometraži nemam komentar ali izgleda ''very mint''stvarno vuče i ide odlično...utegnut..ne bi ga okačio da nije prošao kasting kod mene. Cena za skuter sa kojim nećeš imati problema,već 3-4god.ne ide ispod 750-800...minimum 800. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko Jovic 0 Napisano Septembar 10, 2017 U prolazu, 21 postova Lokacija: Negotin,Srbija Motocikl: Gilera Runner 50 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Ponudio bi ti moju Gileru Runner 50 2003 god,extra skuterce za po gradu,a i pravo da ti kazem gazi sve ostale skutere od 50cc,radjena zimus generalna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...