DonToni 567 Napisano Novembar 1, 2018 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, stilgar je napisao: hocu, videh sad i ja, zurio danas da zavrsim pa da odem do Lacky Valdana da vidim sta ima (al ne stigoh) nisam ni primetio, sad kad vidim sliku vidim da ce da "spadne pozadi". Hvala na upozorenju. p.s. izgleda da je N.F.S. zaraza sa sedistima opasna, sad se mislim da uzmen kod Stiva ovako nesto Gde je rađeno ovo sedlo i koja je cena (ako je tajna ili nije lepo iznositi je u temo) može i na poruku!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Novembar 1, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, DonToni said: Gde je rađeno ovo sedlo i koja je cena (ako je tajna ili nije lepo iznositi je u temo) može i na poruku!? ja ga videh na FB, al ocu isto takvo, samo jos malo da zahladni, kad saznam cenu javicu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Novembar 1, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tri sedista radio kod Ivice (Stiv), svaki put sam platio po 10000din... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 1, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, slika koju si ubacio je slika mog sedista koje je meni uradio za bandita 600, a identicna su i za 1200, platio sam ga 70e. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Novembar 2, 2018 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Nile. je napisao: Kolega, slika koju si ubacio je slika mog sedista koje je meni uradio za bandita 600, a identicna su i za 1200, platio sam ga 70e. Da li presvlači postojeće tj. staro ili ti staro ostaje a dobiješ drugo tj. novo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 2, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan @DonToni fabricko sediste se rasturi i preradi, kompletan sadrzaj sedista iznutra i spolja se promeni kao i sam izgled sedista, veruj mi razlika je ogromna.. Pogotovo za suvozaca, moje preporuke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Novembar 2, 2018 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Verujem, tako i izgleda... Nego mi je moje ok očuvano pa mi nekako žao da ga "poboljšam". 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ode sediste na doradu i preradu, dok cekam stavio sam aku na punjac. Bice jos suncanih dana nadam se. Kad stigne sediste slikam i kacim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Novembar 26, 2018 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Taman da se provozaš do mene na pivo, pa da daš prve utiske prerade i da me nagovoriš da se i ja odlučim na to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, DonToni said: Taman da se provozaš do mene na pivo, pa da daš prve utiske prerade i da me nagovoriš da se i ja odlučim na to. kolega, samo sunce i suvo, temperatura u + i cim stigne javljam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo sediste sam se i ja odlucio, pre njega konstantno sam vozio na rezervoaru i stvarao se osecaj neprijatnosti, kada bude i suvozac na motoru sve to isto samo za 70% gore. Odmah nakon prvih kilometara se video rezultat, i sto je najbitnije suvozac vise ne klizi ka meni. Naravno video sam ga na Niletovom Banditu, a kasnije Skomyjevom. Mene je kostalo takodje 70e sediste, ali sada ne zalim ni euro jer je stvarno majstorski odradjeno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 5.10.2018. at 23:34, Branko je napisao: Tema je ipak Bandit 1200 S 1998. pa neka ostane tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Decembar 7, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Javio majstor Stiv da je gotovo sediste, sutra stize, poslao slike. Kad montiram sediste kacim slike kako izgleda na motoru. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Decembar 8, 2018 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda a čini se da će biti i udobno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Decembar 9, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto rekoh evo slika sedista sa motora, nisam se vozio da bih komentarisao udobnost, al bice i tog. Cena za motor je sad 2450 evra sa nosacem kofera i sedistem. Moguc je maleni dogovor oko iste. 063 318129 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 2, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan probao sediste danas, ko da sedim na nosi, ni napred ni nazad ne klizam odlicno je. svrcno se do usca, al jos je rano, tj jos mnogi nisu razbudili mezimce sutra sunce i par stepeni veca temperatura mozda ce nekog i biti 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Februar 5, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera, sedište je čučnulo ko kec na 11! I dobro znam da si se preporodio jer sam i ja osetio isto kad sam odradio vrlo sličan rad na mom motoru. Ako sad ne ode motor novom vlasniku, ne znam kad će. A i ako ne ode, ostaje ti nepoderivo gvozdeno kljuse u garaži. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim komentarima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan floyd: ako ode ode, ako ne nema veze, iovako je tema ko dnevnik "kako sam sredjivo motor" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan bocca_bastard: pustam poruku sledeci put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan nesto mi neide kad hocu da odgovaram pojedinacno al nadam se da smo se razumeli p.s. razmrsio sam poruke pomocu mobilnog tamo radi forum kako treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Februar 6, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je ovo jedan od onih modela ''vise pazen nego vozen'' i tako stvarno deluje. Cudo kako se do sada nije prodao, mozda je to neki znak da ne treba da ga prodajes kolega. Ionako taj motor polako postaje klasik, cuvaj ga i uzivaj u njemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 6, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Mladen990 said: Cini mi se da je ovo jedan od onih modela ''vise pazen nego vozen'' i tako stvarno deluje. Cudo kako se do sada nije prodao, mozda je to neki znak da ne treba da ga prodajes kolega. Ionako taj motor polako postaje klasik, cuvaj ga i uzivaj u njemu tako ce i biti, ako ne ode do 24.marta kad mu istice registracija, registrovacu ga i povuci iz prodje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8156 Napisano Februar 6, 2019 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je motor sa kojim ću otići u moto penziju. Motor sa kojim se doživljava pravo uživanje u vožnji na dva točka. 'Leba mi nikad nije tražio i toliko mnogo daje da jednostavno ne želim da ga neko arči za sitne pare. Sretni kilometri kolega 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1979 Napisano Februar 6, 2019 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motorSent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...