lordvax 76 Napisano Avgust 30, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih sajle gasa i kvacila za Hondu Shadow Aero 750.... Znam da postoje u NS firme koje prave sajle prema uzorku, ali ja necu da skidam sajle da im nosim na kopiranje.... Znaci kupio bih vec gotove... Sajle mi trebaju da ih nosim u alatu kao rezervne.... Ukoliko neko ima neko drugo resenje, zamolicu ga da mi pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Avgust 30, 2017 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi set za reparaciju, 2 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 31, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Odeš kod Stojanova i poručiš originalne - stignu ti za dve nedelje . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Avgust 31, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Alekre je napisao: Kupi set za reparaciju, 2 evra Radije bih kupio kompletnu sajlu.... Namucim se da repariram sajlu i onda prvom prilikom opet moram da se zezam sa svim tim da je zamenim i trajno resim problem.... Ovako u slucaju zamene sajle, ne razmisljam vise o tome nakon popravke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Avgust 31, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, drumskalisica je napisao: Odeš kod Stojanova i poručiš originalne - stignu ti za dve nedelje . To mi je i bila glavna opcija.... da li znas koliko mogu da kostaju te originalne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Avgust 31, 2017 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lordvax said: Radije bih kupio kompletnu sajlu.... Namucim se da repariram sajlu i onda prvom prilikom opet moram da se zezam sa svim tim da je zamenim i trajno resim problem.... Ovako u slucaju zamene sajle, ne razmisljam vise o tome nakon popravke... Ako redovno odrzavas sajlu i povremeno bacis oko na krajeve sanse da pukne su vrlo vrlo male. Set za reparaciju je prva pomoc ako se desi na putu. Posle narucis novu. Nema tu neke filozofije ili jednostavno, poruci sve sajle i zameni ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 31, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, lordvax je napisao: To mi je i bila glavna opcija.... da li znas koliko mogu da kostaju te originalne? Imaš ovde cene za USA model iz 2005 god ( sve je to slično ). : https://www.cmsnl.com/honda-vt750ca-shadow-aero-2005-5-usa_model35362/partslist/F++03.html#results Ja sam preko Stojanova uzeo usisnu granu za karburator i izašla me par evra jeftinije nego što piše na ovom sajtu . Sve tri ti izađu 90 evra . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Avgust 31, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lale! Eto meni troskova preko zime.... malo po malo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 31, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam ja deo naručiti i direktno sa ovog sajta, platiti pay palom, al bi onda imao i poštarinu da platim, a ovako ispalo jeftinije . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...