vortex4borg 391 Napisano Avgust 30, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, N.F.S. je napisao: Jeste lep ali za grad i pretih! Ni pesaci se ne sklanjaju... Za put dusu dao a galamdzija za na kratko i nabijanje adrenalina... kako sto rekoh, o ukusima se ne raspravlja, .... ja kao sto nas imao sam problema i muke sa mojom krmacom, nasao one za R1 iz '08 i tih ko ovaj tvoj, a meni se to svidja. ocu da prodjem pored ko fen. znas ono: "dosao tiho i usao u legende" hahahahahah 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 30, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U zamenu bih najpre, nekog fazera, tdm 4tx, cbf600f, a od skutera majesty 400, tmax 500,gilera nexus 500, AA500, Honda SW 400/600... Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 30, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, N.F.S. je napisao: U zamenu bih najpre, nekog fazera, tdm 4tx, cbf600f, a od skutera majesty 400, tmax 500,gilera nexus 500, AA500, Honda SW 400/600... Pozdrav Nenad. druze, bez uvrede, ali ti si pecen za ovu temu : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 30, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu.... Ovo su trenutne mogucnosti, da se koprcam tamo amo ali ostajem veran onome sto uvek govorim, na stranom jeziku lepse nego na nasem zvuci... Ako neko voli obrtni momenat onda sam to ja, svim srcem, ali.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 30, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan true bro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Avgust 30, 2017 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda, VFR 750 rc36 heblovi na CBR 600 F2 , obojica 1991 godina, 41mm stapovi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Avgust 30, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovi od 800i su cini mi se za po jos santim/dva visi... 43mm stap. Hvala za sliku! P.S. Limitirana verzja F2? Vidim da je blokada dosta nisko, na 7500rpm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Avgust 31, 2017 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sad to sluzi cisto informativno, da te obavesti kada pocinje zurka Mislim da je bio Svajcarac sa blokadom na 37kw Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 1, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika sa fabrickim izduvom, kao elektromotor zvuk... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 2, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motor spreman za voznju, lep, dobar pa jos i Honda! Maxi skuter mi treba, dosao sam u doba kada udobnost ide pre performansi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Које су то године? Да знам колико имам форе А мотор изгледа као боНбоница...свака част. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 2, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Godine su relativna stvar...Dob zivota je vec nesto drugo... Hvala drug na komplimentu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 10, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podizemo kilometrazu polako, skuter kupujem za kes tako da zamena me zanima iskljucivo za fazera ili tdm-a... Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 10, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je spas za autoput! Gas se drzi korenom sake... Milina!Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 11, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da demantujem sebe, uletimo supruga i ja na neobelezene radove na putu! Uhvatio guvernal snaznije posto vozim po kamenu koji je tek nasut i razvucen, nista valjano... Do pola tockova upadamo u nasuto a ja zbog ove plastike ne mogu pustiti gas! Haos!Iza Dragocveta, stari put za Jagodinu... Sigurno 3km mekog tampona, obratiti paznju ako se tuda ide..Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 11, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, N.F.S. je napisao: Da demantujem sebe, uletimo supruga i ja na neobelezene radove na putu! Uhvatio guvernal snaznije posto vozim po kamenu koji je tek nasut i razvucen, nista valjano... Do pola tockova upadamo u nasuto a ja zbog ove plastike ne mogu pustiti gas! Haos! Iza Dragocveta, stari put za Jagodinu... Sigurno 3km mekog tampona, obratiti paznju ako se tuda ide.. Sent from my iPhone using Tapatalk Trebas se navici na taj dodatak, zna da bude jako opasan. Ali ja tako vozim vec duze vreme tako da meni je to super olaksanje. Bice i tebi, samo malo vise obrni paznju dok naviknes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 11, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh druze! Odusevio me ugodjaj dok se vozi sa ovim dodatkom, slomio sam ga u besu posle situacije koju opisah... Mozda sam ga suvise visoko postavio...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 11, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Uhhhh druze! Odusevio me ugodjaj dok se vozi sa ovim dodatkom, slomio sam ga u besu posle situacije koju opisah... Mozda sam ga suvise visoko postavio... Sent from my iPhone using Tapatalk ma kupi jos jedan i polako, dok naviknes. DA, mozda je bio previsoko, ili prenisko ali ionako on na duze relacije bezi iz pozicije, tako da ja ga uvek dizem ......... nasao sam poziciju koja mi pase, tako da i krivine obaram snjim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 11, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos ovo, hondica me sve vise odusevljava, nisam imao ponuda koje zadovoljavaju moje potrebe, samo da je malo veca. .. 115kg and counting...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 11, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, N.F.S. said: Da demantujem sebe, uletimo supruga i ja na neobelezene radove na putu! Uhvatio guvernal snaznije posto vozim po kamenu koji je tek nasut i razvucen, nista valjano... Do pola tockova upadamo u nasuto a ja zbog ove plastike ne mogu pustiti gas! Haos! Iza Dragocveta, stari put za Jagodinu... Sigurno 3km mekog tampona, obratiti paznju ako se tuda ide.. Sent from my iPhone using Tapatalk Pa tako i deluje, bezveze totalno. Ne bih to stavio ni u ludilu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12867 Napisano Septembar 11, 2017 Ne silazi, 7406 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 12, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dok nisam u problem uleteo ovaj dodatak za drzanje gasa me je odusevio! Davanje i odrzavanje gasa korenom sake je pravo olaksanje .. Ali onaj nastavak price i nemogucnost kontrole u problemu... uhhhhbSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Septembar 12, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: Dok nisam u problem uleteo ovaj dodatak za drzanje gasa me je odusevio! Davanje i odrzavanje gasa korenom sake je pravo olaksanje .. Ali onaj nastavak price i nemogucnost kontrole u problemu... uhhhhb Sent from my iPhone using Tapatalk zaboravio sam da ti napomenem .... taj dodatak stavi skroz na desno, na ivici rucke, ne na sredinu ko sto si ti stavio. cak sto vise, meni za 3-5mm ide na teg 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 12, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skroz desno je i bio postavljen, prema velicini moje ruke, za auto put cu sigurno koristiti, tamo gde je gas konstantan...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano Septembar 14, 2017 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oko 650km voznje, penzionerski! Supruga i ja saltovanje na max 5000 obrtaja, potrosnja ispod 4,5L... Seoski putevi nase lepe Srbije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...