Borzegi 350 Napisano Avgust 10, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Sinoc mi je otkazala brava od top casa-a pa mi treba savet gde da odem da mi to poprave. Ne znam koje je marke kofer, mislim da je neki kineski i ako na sebi ima oznaku IXS dosao je sa motorom.. U svakom slucaju, kljuc mogu da gurnem u bravu jedva do pola ali to je to, nece ni na jednu stranu posle, cak i jedva ide nazad.. Hvala unapred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14555 Napisano Avgust 10, 2017 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan wd40 naspricaj u bravu pa vazduhom izduvaj,par puta. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 350 Napisano Avgust 10, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu, probacu pa javljam da li je uspelo! A ostali dajte neki predlog ko bi mogao i da popravi bravu, ako ne uspem sa ovim.. Ostale su mi neke stvari zakljucane, kao npr disk-lock/alarm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 350 Napisano Avgust 11, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan WD40 uspesno odradio posao, eto dokaza da postoje vanzemaljci, nemoguce da su ljudi smislili takvu tecnost koja moze sve.. Hvala kolega na savetu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...