Dejan88 2475 Napisano Avgust 10, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Naime, kao sto naslov glasi radi se o Banditu 600 n 1997 god. Motor sam video u oglasu sa relativno niskom cenom. O cemu se radi. Pise da je pao na desnu stranu i da mu je varena dekla. I da na tom mestu pusti ulje u voznji. Ne curi dok stoji. Znam da je to resivo, ali me zanima koliko je to pametno i isplativo uzimati i raditi za sebe? Hvala unapred na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Avgust 10, 2017 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lakše je ovako: https://www.polovniautomobili.com/motori/9226927/suzuki-bandit-600-gsf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Avgust 10, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo to je taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1913 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan moje misljenje je da je taj bandit imao neki sudar ili neko ozbiljnije klizanje. far nije original, obrtomer nije njegov nego pretpostavljam od bandita 400 (600ka se vrti do 14000), i leva i desna dekla je zamenjena. ako je prav, i iz ulaganje - moze biti dobar motor. e sad da li je isplativo....fali guma na desnom footpegu, fali plasticna zastita na lancu, poneki sraf...a to su samo stvari koje se vide na slikama... obavezno karbove kod Bokilica, meni je radio na mom - sad je potpuno drugi motor. Inace, nisu mi jasne cene bandita. ja sam moj pre 2 godine platio 1150e u odlicnom stanju, doduse u S varijanti...jedini izdatak mi je bio zamena semeringa...ok, ja sam utukao josh 1500e u moj motor da bi bio ono sta sam zeleo...no to je ljubav, tu logika i zdrav razum ne pije vodu... i da, taj motor je na oglasima vec duze vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Bandit je dosta dugo u oglasima... Može biti dobra kupovina, ali isto tako može biti i da je havarisan pa da je sklepan u fazonu - ˝drži vodu dok majstori odu˝... Meni samo nije jasno, ako već vlasnik zna za taj problem da ulje pušta u vožnji, što to sam nije sredio pa prodavao ispravan motor (ukoliko je ostalo ispravno). Već me sama ta činjenica da vlasniku ne smeta što mu ulje curi, odvraća od kupovine. Ako mu to ne smeta, šta čovek da pomisli kako je ostalo održavao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1913 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Sve se slazem! shodno tome, pre bi otisao da vidim ovog npr:https://www.polovniautomobili.com/motori/10654344/suzuki-bandit-gsf-600s ima dodatne opreme (auspuh, mali blatobran,diskovi), po slikama ne nadjoh ni jednu zamerku...spustish na 1400e, registrovan je na do pocetka sledece sezone, isti gazda dugo vremena, vidi se da je pazen...samo da sredis na onom agregat i registrujesh, precices cifru ovog. a napatices se i voziti motor koji je vec imao havariju. ako ti smeta S varijanta, sama konverzija na N je prosta, treba ti nosac fara i far. imas cak i temu ovde, Nile je to odradio na svom. po meni je ovaj motor mnoooogooo isplativiji nego taj za koji pitas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Avgust 10, 2017 Andragog, 4935 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj S je super. Zastita od vetra puno znači. Usput je i registrovan do sledece godine . Auspuh vredi bar 100e. Sa srecom kupovina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Avgust 10, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se cuo sa vlasnikom. Navodno nije on padao, vec predhodni.(klasika) Pitao sam koliko to ulje curi? Kaze orosi cizmu. Pa koliko je to u dcl. Kaze na 1000km 1dcl. Pa opet sumnjivo. Karbovi ok treba da se srede, treba i na svakom trecem motoru tog godista. 1000e je neka njegova fiksna cena. Ja se u potpunosti slazem sa vama i isto mislim po pitanju svega ostalog kako je odrzavano kad curi ulje jbt. Isto sam video da mu svasta fali i nije original. Ne znam mozda je stvarno bolje dati odmah 500e vise za motor da se ne zajebavam sa ovim. Al nekako mi na prvu se dopao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Avgust 10, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan I da mora da bude N verzija. S mi se ne dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1913 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Druze, taj motor se ne bi nasao ni na kraju liste potencijalnih bandita da sad krenem u trazenje ovog. obisao bih ga u sirokom luku sigurno. i naravno da je bolje dati 400e vishe za onaj s, i za manje od 100e uzeti originalni nosac i far, odraditi konverziju i gas. i kad ga budes prodavao, imaces i S i N verziju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Avgust 10, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Al ubice me zena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1913 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ma jook! zene su racionalne (bar moja), pa uvek pali taktika "bolje da dodam josh malo, pa da imam(o) pravu stvar, nego da kupim krhs koji ce nas kasnije kostati vise..." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Avgust 10, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Jesu i moja je, nekad se i ja iznenadim. Al zna kakav sam da bi i u ovaj od 1500 utukao jos 800-1000 da bude kako treba. Nista veceras "ispitivanje terena" Cico, mico vidi sto je dobar itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1913 Napisano Avgust 10, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan u stvari, kad stavis na papir, ovaj za 1000 ce kostati vise od ovog S, dok sredis agregat, registrujes, odradis servis....uz to i izgubljeno vreme..i na kraju imas budzen motor...vijaj nesto bez tolikog ulaganja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Avgust 10, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan To mu je realna cena da samo treba reg.i da se srede karburatori. Onda bi izasao na taman. A i kad bi otvorio to da budzim nasao bi svasta za zamenu sigurno. I mislim da bi non stop imao trip i kad bi ga uradio komplet da ce ponovo da pusti ulje. U pravu si druze. Ne platis na mostu, platis na cupriji, uvek bilo i bice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Avgust 10, 2017 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da pogledas i jedan i drugi. To sto curi ulje ti je najmanji problem. Dok ne vidis dzaba pricamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Avgust 10, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sad po peti put ovog S. Lep je, nisam mu nasao zamerku. Sem sto bi ga odmah "ogolio" u N. Deluje onako bas "domacinski" Videcu jos. Ide godisnji, more, sto obaveza...znaci mi svaki evro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 11, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Dejan Bgd je napisao: Gledam sad po peti put ovog S. Lep je, nisam mu nasao zamerku. Sem sto bi ga odmah "ogolio" u N. Deluje onako bas "domacinski" Videcu jos. Ide godisnji, more, sto obaveza...znaci mi svaki evro. Preskočiš more ove godine i odma 400-500 evra (a možda i više) u džepu dodatno za motor...a onda sledeće godine sa tim motorom gde god, pa i u Grčku na more... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Avgust 12, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, ja ne bi ni isao, ali klinac, zena... Jos pravim matematiku. Najverovatnije cu ici da pogledam oba, pa doneti sud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1913 Napisano Avgust 17, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan i koji je epilog? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2475 Napisano Avgust 17, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Nista za sada...nisam stigao da odem da ih pogledam. Svakodnevne obaveze, posao, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FeniksIvana 0 Napisano Avgust 13 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/23885162/suzuki-bandit-s-gsf-600 Zdravo, zanima me vaše mišljenje o ovom motoru... nadam se da još uvek neko prati ovaj forum. Ovo bi trebalo da bude moj prvi motor i nemam nikakvog iskustva sa kupovinom ovih tipova motora... na sličnom sam polagala - suprug vozi burgmana 400 a ja dam vise za sportski model. Svako misljenje ili predlog o ovom ili nekom drugom modelu je dobrodošao. 3000e bi bio maksimum što se cene tiče. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Avgust 13 Ne silazi, 4915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Primerak lepo izgleda a 3000e je previsoka cena za taj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Avgust 13 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa Motociklistom, motor extra izgleda, ali cena je suluda, dodaš još koju stotku i uzmeš noviji model 650, ili onaj još noviji sa ubrizgavanjem... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...