Nenadbg88 1522 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je kolega dobro. Brza deonoca puta inače, jako puno nepredvidivih uključenja. Kamion je izlazio sa odmarališta za šlepere. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 29, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovo ne mogu da skontam? Sa kog je parkinga izlazio tacno ? Odakle je kolega ? Motor mi je nepoznat Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bmw. Ovo je kod uključenja na autoput u Bubanj Potoku smer iz pravca Leštana. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nemam informacije o kolegi niti u kakvom je stanju, nažalost. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 29, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan I meni je delovalo da je tu ? Onaj prvi parking sa leve strane kad se ide iz lestana ali nisam bio siguran. Znam jednog koji vozi belog nc750 ali nema kofer. Sad cu da se raspitam kod mojih iz kraja kel zna neko nestoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bmw k1200rs prva generacija 96-2000Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Jul 29, 2017 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da tu... sad il je parking il je ono stovariste (stoji gomila nekih cevi), ne mogu da se setim tacno. Par njih iz Lestana sam pitao, niko nema pojma, nije lokalac izgleda... Inace, jel zna neko nesto o ovome (od pre 2-3 dana)? http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=07&dd=27&nav_category=16&nav_id=1287272 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 29, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lokalac isto, nije mi poznat motor.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 29, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Mi koji tu prolazimo svaki dan, uglavnom znamo da odatle izlaze kamioni ali i mala vozila i ja obavezno tu usporim i zveram da neko ne izleti. Nezgodan je izlaz ali po položaju kamiona i motora rekao bih da je kolega uočio kamion ali je mislio da će moći da prodje jer izlazeći, kamion ne može da razvije neku brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lokalac isto, nije mi poznat motor.Послато са SM-G900F уз помоћ ТапатокаOdakle? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Mi koji tu prolazimo svaki dan, uglavnom znamo da odatle izlaze kamioni ali i mala vozila i ja obavezno tu usporim i zveram da neko ne izleti. Nezgodan je izlaz ali po položaju kamiona i motora rekao bih da je kolega uočio kamion ali je mislio da će moći da prodje jer izlazeći, kamion ne može da razvije neku brzinu. Svasta nesto je moguce. Ljudi prevenjuju situacije i svoje sposobnosti i zbog minuta placaju mnogo vise...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jul 30, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Prva levo. Leštane Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole26a1 92 Napisano Jul 30, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250N Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je dobro to je moj dobar prijatelj. Povredio je lopaticu i koleno ali nije ozbiljnije povredjen. Problem je nastao zbog "coveka" koji je pokazivao kamionu da izadje ne gledavsi dobro a pritom je bio pijan(verovatno cuvar istog parkinga) . Greska mog druga je bila sto nije stao medjutim racunao je da su ga primetili nije bila neka velika brzina subotom je tu pijaca tako da zbog parkinga pored puta svakako je saobracaj bio usporen. Jos jednom se pokazalo da ako primetimo uvek je bolje stati i propustiti jer kao i u zivotu verujes samo sebi Bitno da je sve proslo kako treba motor kao motor kupice se drugi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu da je kolega dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15967 Napisano Jul 30, 2017 Integrisan, 9325 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na info, fb. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Prva levo. Leštane Послато са SM-G900F уз помоћ ТапатокаPa ti si mi onda u komsiluku , ako si kod mitrovica i turina u ulici, a ja sam kod susica. Porasli ste vi iz mladje grneraacije pa vas vise od pola ne poznajem. A ovaj momak je koliko mogu a skontam tu preko reke isto izglea negde na sredini ? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...