SFilip 0 Napisano Jul 28, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Aero VT750CA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bajker - totalni novajlija, pa, kao sto red nalaze, htedoh da Vam se pridruzim. Nadam se da cu ovde naci dosta korisnih saveta za voznju i odrzavanje svog novog ljubimca. Jos jedan srdacan pozdrav od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jul 28, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao..Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SFilip 0 Napisano Jul 28, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Shadow Aero VT750CA Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam jos par detalja, pa da zatvaramo temu , svoj prvi motor sam kupio pre otprilike mesec dana, i jos sam u procesu obuke za A kategoriju (imam B kategoriju vec dugo), kupio sam Hondu Shadow Aero VT750CA, i sada sam u procesu pripreme masine za voznju. Iskreno, nameravam da mi motor sluzi kao primarno prevozno sredstvo za svakodnevne potrebe i putovanja. Sada imam mnogo vise pitanja nego odgovora, ali necu biti naporan i dosadan starijoj braci . Hvala unapred za sve korisno sto cu cuti / procitati i nauciti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Jul 28, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Baci neku fotku masinerije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jul 28, 2017 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao. puno lepih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...