mradomir 3056 Napisano Jul 18, 2017 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://regata.rs/ Ide li neko sa foruma? Nas par kampuje tamo za vikend. U subotu se obavezno spuštamo čamcem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Jul 18, 2017 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Spuštamo se, spuštamo Doduše neko čamcem a neko možda i pored njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 18, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Planiram i ja sa ortakom, ali mi nisu jasni neki detalji. Ako ponesem svoj čamac i uredno platim neku taksu, ne znam ni ja za šta, onda možemo da se spuštamo. Stignemo na cilj i? OK, čamac ću da ispumpam i da ga spakujem, ali kako da rešim povratak do kampa i svog vozila? Help! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 18, 2017 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima organizovan autobuski prevoz od cilja do starta, bar tako piše na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 18, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan To za one što čitaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Jul 24, 2017 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Mi bili, vratili se, uživali i proveli se ekstra. Evo malo slikica da vidite kako nam je bilo loše Start kod Perućca Kapetan priprema čamac Veselo... Veslaj, veslaj .... Kad jednom probaš... navučeš se i stalno se vraćaš Neko hladi pivo u Drini a neko ... Maskenbal na vodi Ko kaže da rakija ne može da se peče na čamcu Podrška sa bosanske obale Neko vesla a neko se zeza Gori vatra .... Kapetan i članovi posade... Joj što je lepo.... Uživanje... Od veslanja se i ogladni....sreća poneli smo sendviče I ovo je čamac .. U Bajinoj Bašti na obali... Kućica na Drini Ko kaže da na čamcu ne može da se đuska.... ne na jednom nego između dva Zasluženo osveženje Kapetane pazi samo da ne potonemo ! I ja se spuštam niz Drinu, nego šta ! Piknik na obali Drine....neko bi da se ispruži u hladovini a neko evocira uspomene ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Jul 24, 2017 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan A sutradan još uživanja... Ura, preživela sam svoje prvo kampovanje. Pa ovo i nije tako loše, kako to nisam otkrila ranije Pogled na Perućac Ovuda smo se juče spuštali....i opet ćemo sledeće godine Zaovinsko jezero. Neko je spas od vrućine potražio ovde ... A mi ovde... Jezero Spajići , zelena osvežavajuća oaza na Tari.... Predivno, uživanje za sva čula. A za kraj dana i ovog izvanrednog vikenda... Radomire i Vesna, hvala što ste me poveli i trpeli ova dva dana Bilo je ekstraaa. Ponavljamo sledeće godine obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 25, 2017 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, makikt said: Radomire i Vesna, hvala što ste me poveli i trpeli ova dva dana Bilo je ekstraaa. Ponavljamo sledeće godine obavezno Uf, tesko nama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jul 25, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Al je vama bilo lepo, sledeci put povedite i mene.Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...