Savan 8688 Napisano Jul 11, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da pali, vozi, koči, da nije sav izrdjo i da ne košta kao kad je bio nov. Ujedno da bude negde u nekom okrugu u blizini Loznice. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 14, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Hoces i jednu ukrainku pride 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16024 Napisano Jul 14, 2017 Misbehave Responsibly, 1630 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Za Savana jednu sa izdašnim oblinama, naraFski. I podrazumeva sa - da ne košta mnogo a da je očuvana, u dobrom stanju i da je u okolini Loznice 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 14, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Savan Ovo je po onoj narodnoj: Boze sacuvaj me od prijatelja, a od neprijatelja se znam sam cuvati! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 14, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, drs said: Za Savana jednu sa izdašnim oblinama, naraFski. I podrazumeva sa - da ne košta mnogo a da je očuvana, u dobrom stanju i da je u okolini Loznice I Lukas kad mu nešto tako treba dođe u okolinu Loznice 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Jul 14, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se nadao ovolikom interesovanju ali svakako je dobro da možemo da se šalimo i smejemo. Uvek sam voleo obline, hoću reci krivine A sad neki apn, atx, ctx, bt Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 14, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan E savane jesi to u golandiji ? Ja se nesam salio kad sam te pitao za ukrainku. Ozbiljan sam. Kod mene ima svasta nesto a ponudio sam ti najbolje Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Jul 14, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Inače jesam u holandiji ali trenutno nisam. Pitaću suprugu šta ona misli po tom pitanju i jel bi cenila pomoć u kućnim obavezama Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Jul 15, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan odgovara li ovo a blizu je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 15, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ete ga ki iz izloga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Jul 15, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nikakvih primedbi na izgled, apn-ac kao sto ga je tvorac zamislio Gde si ga iskopao? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Jul 15, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan prodavo drugar, ako nije otišo. zovem da proverim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Jul 15, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan motor nije prodat. imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Jul 15, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala punoVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano Jul 27, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam. Bio sam na korak i nešto je kvrcnulo da nemam volje oko peripetije uvoza, logistike itd..Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...