vasa.93 2633 Napisano Jul 8, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan A što se tiče ovog crvenila, biće da Lav ili ima preosetljivu kožu ili nije imao nikakvu 'podlogu', a možda i oba. Voze ljudi bicikl i duže i sporije, pa se opet jako retko desi da neko izgori na ovako kratkoj vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Jul 8, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro svaki vikend idem Iz Bg za Ns sa mojim skuterom. Jakna rukavice, full face kaciga. I nista mi ne fali. Stanem jednom cisto da zapalim cigaru i pijem vode i to je to. Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 8, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, vasa.93 je napisao: A što se tiče ovog crvenila, biće da Lav ili ima preosetljivu kožu ili nije imao nikakvu 'podlogu', a možda i oba. Voze ljudi bicikl i duže i sporije, pa se opet jako retko desi da neko izgori na ovako kratkoj vožnji. Vaso, pre ovoga se spremalo za upis na faks, Sunce nisam video.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2633 Napisano Jul 8, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa odlično si se ti onda počastio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 8, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, vasa.93 je napisao: Pa odlično si se ti onda počastio. Budzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Jul 8, 2017 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Dejan Bgd said: Ja skoro svaki vikend idem Iz Bg za Ns sa mojim skuterom. Jakna rukavice, full face kaciga. I nista mi ne fali. Stanem jednom cisto da zapalim cigaru i pijem vode i to je to. Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока kojim putem ideš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Jul 8, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Bg-Centa,Perlez, Titel, Vilovo, Sajkas, Budisava, Kac, Novi Sad.Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...