lav45 4 Napisano Jul 5, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra bih trebao na izlet u okolini Beograda. Do tamo ima jedno 30ak km. Da li masina moze da izgura tu kilometrazu ili da se na pola puta napravi pauza? U pitanju je 50cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 5, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Pih, nije za njega to ništa...Ja sa mojih 50ccm veoma često idem u vikendicu...cca 50 kilometara, u jednom pravcu...ni ne oseti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 5, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Lenko je napisao: Pih, nije za njega to ništa...Ja sa mojih 50ccm veoma često idem u vikendicu...cca 50 kilometara, u jednom pravcu...ni ne oseti... Ova moja Honda, perfektan skuter ali problem mi je blokada koji mesecima ne mogu da resim, u pitanju je centrala. Jedina sigurna opcija delovi iz Italije, a to je investicija od jedno 300e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 5, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi...obicno je glavna blokada na cdi, koji je od 1500-5000 dindzi...Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 6, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/5/2017 at 18:49, Lenko je napisao: Ma kakvi...obicno je glavna blokada na cdi, koji je od 1500-5000 dindzi... Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Sve zive sam pitao i trazio po netu. Pitao ljude iz Hondinog servisa i rekli su mi da takav cdi nema kod nas da se uzme. Skuter je bio i kod Fice tocka koji vazi za jednog od najboljih i rekao mi je da moze da proba sa zicama ali da postoji veliki rizik, a posto je u pitanju nova masina nisam spreman na bilo koji rizik.. http://www.malossistore.eu/tc-unit-o2-controller-lambda-emulator-honda-vision-50-ie-4t-af72e-5516458-hovi504-M-P (jedina opcija) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 7, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Jel to skuter sa direktnim ubrizgavanjem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Jul 7, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja je sprava ovde još uvek veliki novitet. To što si našao je (kako i piše) emulator, tj. naknadno radjena elektronika koja "fintira" sondu u auspuhu i daje glavnom racunaru (cdi) info koliko čorbe da pusti u motor. Ako se ne varam ta je Hondica reklamirana kao mašina koja sa 2 litre čorbe može da predje 100 km, tako da....kada rešiš i prepraviš šta treba prepraviti, na tu potrošnju zaboravi. Zašto je problem da naručiš deo iz Italije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 7, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, pronto je napisao: Tvoja je sprava ovde još uvek veliki novitet. To što si našao je (kako i piše) emulator, tj. naknadno radjena elektronika koja "fintira" sondu u auspuhu i daje glavnom racunaru (cdi) info koliko čorbe da pusti u motor. Ako se ne varam ta je Hondica reklamirana kao mašina koja sa 2 litre čorbe može da predje 100 km, tako da....kada rešiš i prepraviš šta treba prepraviti, na tu potrošnju zaboravi. Zašto je problem da naručiš deo iz Italije? Trenutno skupljam pare za motor koji bih uzeo dogodine, a skuter ostavljam caletu zbog psp-a. Cena emulatora i varijatora je oko 170 evra ne racunajuci carinu.. Da se ogradim, ja ovde trazim jeftiniju varijantu i misljenja vise korisnika, ako su ti delovi jedina sigurna opcija da skuter nece zakucati onda je to to i za to ce se kroz par godina nakupiti i srediti, a te pare sto bi sada otisle na te delove mogu uloziti u servis nakon kupovine motora. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8593 Napisano Jul 7, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3203 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ima š na forumu Satelsita, sačekaj njegov odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 7, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7/5/2017 at 3:42 PM, lav45 said: Sutra bih trebao na izlet u okolini Beograda. Do tamo ima jedno 30ak km. Da li masina moze da izgura tu kilometrazu ili da se na pola puta napravi pauza? U pitanju je 50cc. Obavezna lektira foruma!1. nntom - Na more skuterom 2. Nellle - Srpski Nordkapp 3. Nellle - 2 konja na 3 konja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 7, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, GuMi5 je napisao: Obavezna lektira foruma!1. nntom - Na more skuterom 2. Nellle - Srpski Nordkapp 3. Nellle - 2 konja na 3 konja Gotov izlet, pocrveneo kao rak. Definitivno nikada vise na toliku razdaljinu ovom brzinom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 7, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre, covece...koji si ti bajker...ni 30tak kilometara ti ne predstavljaju zadovoljstvo...Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 7, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zagovornik onih koji kazu da svaki dvotockas ima svoju namenu, skuter kao sredstvo pobedjivanja gradske guzve i sto se potrosnje tice je najbolji. Sto se tice ovakvih stvari definitivno je na dnu ove lestvice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 7, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, lav45 said: Gotov izlet, pocrveneo kao rak. Definitivno nikada vise na toliku razdaljinu ovom brzinom Kupi jaknu pa neces pocrveneti. Sta da si imao R1 ne bi pocrveneo? Ne kontam? Ja sam sa 50ccm isao redovno 75km za NS i nazad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 7, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, hard_rock je napisao: Kupi jaknu pa neces pocrveneti. Sta da si imao R1 ne bi pocrveneo? Ne kontam? Ja sam sa 50ccm isao redovno 75km za NS i nazad... Svaka cast, stvarno. Ja cu se zadrzati na "pobedjivanju gradske guzve".. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Jul 8, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, lav45 said: Gotov izlet, pocrveneo kao rak. Definitivno nikada vise na toliku razdaljinu ovom brzinom Pa tako ti i treba kad nisi imao adekvatnu odjeću, jesi to išao u majici kratkih rukava i šorcu? I ja vozim 50cc i uvijek sam u košulji dugih rukava i pantalonama, čak i po gradu i po ovim visokim temperaturama. Odjeća je dobra zbog zaštite i sigurnosti, a ne može ti biti vruće dok voziš jer vazduh hladi. Ja nosim čak i rukavice i full face kacigu po gradu, dakle maksimalno sam pokriven i ne smeta mi Sunce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Jul 8, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno da kolega nema dovoljno iskustva...nije zaštitna oprema izmišljena đžaba...čak ni do "radnje"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 8, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Midjo je napisao: Pa tako ti i treba kad nisi imao adekvatnu odjeću, jesi to išao u majici kratkih rukava i šorcu? I ja vozim 50cc i uvijek sam u košulji dugih rukava i pantalonama, čak i po gradu i po ovim visokim temperaturama. Odjeća je dobra zbog zaštite i sigurnosti, a ne može ti biti vruće dok voziš jer vazduh hladi. Ja nosim čak i rukavice i full face kacigu po gradu, dakle maksimalno sam pokriven i ne smeta mi Sunce. Ma ljudi ja ni u jednom trenutku se nisam zalio na Sunce. Sam znam kako sam krenuo i sto makar kremu nisam namazao. Sto se tice te razdaljine s obzirom da sam druga vozio pozadi, makar meni je bilo neprijatno. Ceo put opustao ruke da ne trpe svu tezinu ali opet je bilo neprijatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 8, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 8, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Lenko je napisao: Očigledno da kolega nema dovoljno iskustva...nije zaštitna oprema izmišljena đžaba...čak ni do "radnje"... Svako od clanova ovog najveceg foruma na Balkanu je nekada poceo. Neko pre 40, neko pre 10, a neko od skoro medju kojima sam ja. Kod stare garde se desi da nema razumevanja prema nama pocetnicima i mi smo tu da isto iznesemo neka svoja iskustva, a oni da nas upute na pravi put. Samo da se ne zaboravi da je svako nekada poceo. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 8, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Eto naucio si na tezi nacin sad znas Ali stvarno mislim da 30km nije mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Jul 8, 2017 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, hard_rock je napisao: Eto naucio si na tezi nacin sad znas Ali stvarno mislim da 30km nije mnogo... Pa ovo je verovatno jedna od stvari koju sam naucis, a sto se tice onih stvari koje se samo jednom dese i nema nazad uvek cu saslusati starije kolege! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Jul 8, 2017 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 godine vozio sam malaguti f10 50 kubika, preso sam 40 kilometra u jednom pravcu bez stajanja bez ikakavih problema samo sipaj i vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Jul 8, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sve zavisi od motocikla/skutera, ja sam visok skoro 2 metra i jako mi je neudobno na ovom kineskom skuterčiću. Pogotovo što su amortizeri i sjedište tvrdi, pa nije baš udobno na duže od 20 minuta. Ali zato je povoljno i efikasno prevozno sredstvo. Nedavno sam ga kupio novog i najdalje sam išao nekih 20-30 kilometara, zasad. Štedim pare da uskoro kupim veći i jači motocikl (ne skuter), a do tada vozikam 10 inčne točkiće i 2 kilovata (4 takta). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 8, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 30km sića i za biciklu. A i zdravije je. To i citrusi (R) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...