malitomic 1734 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pravim od devojke babu:) Na Cagivu Raptor na koju ne treba stavljati nista, ja moram ne bih li je ucinio upotrebljivom. Da bi to licilo na nesto kupujem kofer Givi V46. 0604421566 Milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Jul 13, 2017 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Javljao mi se covek danas koji je kaze svoj V46 platio 400 evra i da bi ga meni ustupio za 250, hi,hi Jel ima neka realnija ponuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Jul 15, 2017 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...