jbrtka 8 Napisano Jun 21, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam nasao slicnu temu,otvaram ovu..zanima me da li je neko bio na ovom otpadu,i ako je bio kakvi su sa cenama..ja planiram da idem ovih dana,pa me zanima kako stoje stvari,ako je neko bio tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Jun 21, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan i mene zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Jun 23, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nisam ali je bilo par mojih drugara, ima svasta ali vecinom originalni dijelovi za stare motore sportake, nakede i nesto endura, obavezno se cijenkajte bez toga nista,posto taj otpad drze romi tako da pregovaraje za sve i svasta, pocete cijene su neke realne ali moze nize.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbrtka 8 Napisano Jun 23, 2017 U prolazu, 51 postova Lokacija: padina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,znaci ipak zna neko nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 23, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 6/21/2017 at 23:21, jbrtka je napisao: Posto nisam nasao slicnu temu,otvaram ovu..zanima me da li je neko bio na ovom otpadu,i ako je bio kakvi su sa cenama..ja planiram da idem ovih dana,pa me zanima kako stoje stvari,ako je neko bio tamo. Koliko znam otpad odavno zvanicno ne radi, jer je zatvoren od strane Inspekcije, ali se moze popodne ( kad inspekcija ne radi poslije 16h ) doci i kontaktirati gazda ili njegova zena pa pogledati i uzeti, ako se nadje sta ti treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...