Stevan B. 635 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Fiat Punto iz 2010. Benzinac sa plinom i klimom. 5 vrata. Ispravno stanje sa vidljivim tragovima korišćenja(ogrebotine i sl.). Ima par packi po krovu jer ga je prošle godine grad dokačio u Pančevu. Auto sa kojim sam prošle godine išao u Grčku na more. Plin atestiran,registrovan do decembra,na moju suprugu. U medjuvremenu se porodica proširila te sam morao da kupim veći auto(dobio sina!!!) . 173000km. Ispravan,živahan autić sa malom potrošnjom i jeftinim održavanjem! Da se razumemo: Auto nije nov ali nije ni krš!!! Veliki servis je odradjen pre dvadesetak hiljada a mali ide za 2 hiljade. Ulje ne troši,prosek 8 litara plina. Boca u rez.točku. Cena za kolege forumaše je 2400(na oglasu 2800). Ne bih zamene-prekrupač,prepelice,drndu za vunu,buljavu mečku 4200benzinac itd itd Osim Yamahe xt600 i doplate! Info na 0638123324 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 13, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj auto vozim sluzbeno, za taj novac nema boljeg vozila. Jeftina eksploatacija , city servo,vozi se izuzetno lako,mali. Idealan za grad! P.S. Vlasnika i konkretno vozilo ne poznajem. Ali jako dobro poznajem ovaj model vozila buduci da sam presao 120000km sa istim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 17, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napišem: Gas naravno atestiran,sekvent BRC... 100km za 600dinara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...