Djusi_998 454 Napisano Jun 4, 2017 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Au sunce ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 4, 2017 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vise da se drug Djura obraduje Cak sam se u jednom trenutku ponadao da ce cijeli podijum biti domaci, ali ipak Vinjales im se umjesao. Kako je Dovi zauzdao ono cudo na kocenju izgledalo je bas zajebaTo, pogotovo kad su pustili usporeni snimak. Svaka cast, konacno da docekaju u Mugellu na Dukatiju da pobjedi Italijan. Sasvim zasluzeno. Vinjales je imao par gresaka, ali srecom u pravo vrijeme, pa nije platio ceh gubitkom pozicije. Danilo je odradio posao za desetku, kaze kad je dosao do Dovija, em je lipsao, em je oderao zadnju gumu, pa je ostao sa Vinjalesom, da dodje na podijum. A deda se nije odavno ovako ispalio na startu i gurao je koliko je mogao, ali da li je ipak ta povreda uticala ili sta, ali pred kraj trke je popustio i skrasio se na cetvrtom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Jun 4, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je raketa ovaj Ducati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Jun 4, 2017 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan Moto-dan; ludnica u Moto3, odličan GP a trka dana je bila ona u Moto2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Jun 4, 2017 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan Dovi...Petrući fantastičan...sve u svemu dobra trka ali posle onih u Moto3 i Moto2 ipak sam se nadao malo većem "krkljancu" na stazi. Jbga Rosi se od starta videlo da se muči sa tempom i na kraju je čak bio i značajno sporiji. Vinjales standardno najviše koristi iz svega izvlači i može biti zadovoljan. Čekamo sledeći vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Jun 4, 2017 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Au kakva trka..au kakav šamar Lorencu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Jun 4, 2017 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna trka. Od pocetka zamimljiva. Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano Jun 4, 2017 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Italijani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 4, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Au kakva trka..au kakav šamar LorencuSto samar Lorencu? Pa on nije imao sampionske ambicije pred ovo prvenstvo. Mnogo je jaci samar onima koji su ih imali, sem Vinjalesu, nemu ide dobro za sad.Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 4, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima, ali sigurno je i sam svestan da ove godine nece biti nista od titule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 4, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A meni je neverovatno da ovako dobra trka jedva tri strane na forumu napuni. Nisu ljudi gledali? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 4, 2017 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta se žale ali meni je trka bila xtra (pogotovo kraj ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 4, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska! Od početka do kraja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 4, 2017 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ne, mislim na MotoGP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Jun 4, 2017 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Robin Hood je napisao: A meni je neverovatno da ovako dobra trka jedva tri strane na forumu napuni. Nisu ljudi gledali? Masa ljudi je, verovatno, na motorima. Mi koji nismo, bili smo napolju sa familijama. Ja gledao na telefonu, idući za klincima na biciklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Jun 4, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, misko_kolo je napisao: Ja gledao na telefonu Isto, 1500km od kuce.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 4, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bile auto trke u NS gledalo se na d3go Srecan sam za Dovija i Petrucija , Vale moglo je to i bolje Moto 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5964 Napisano Jun 4, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao stand na Miseluku, morao sam biti tamo... em prisutan em aktivan. Izgoreh od sunca kao licna a trke nisam gleda. Svi kazu da je bilo Extra i 3 i 2 i GP. Moracu odgledati sto pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Jun 4, 2017 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Los mi je link bio i nisam jasno vidio, Dovi u krugu proslave je sisao pred nekom tribinom i nesto dupe pokazivao ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6027 Napisano Jun 4, 2017 Ne silazi, 1801 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Trka cista kao suza pa nema sta da se komentarise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5964 Napisano Jun 4, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rosijeva izjava skroz korektna. Borio se, oni bili brži. Ducatisti napokon na domacem terenu uspeli! Idemo dalje... Ne bih voleo da Vin bude pre superioran, jer ce nam smanjiti uzitak, ali je trenutno najbolje poklopljen set vozac/motocikl. Extra talentovan i to je pokazao jos prosle sezone. Alal mu vera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 5, 2017 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika i videa sa staze... VID_20170604_094849.mp4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Jun 5, 2017 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pasini... !!! On je jedan od neostvarenih šampiona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 5, 2017 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, abarth_maniac said: Ja imao stand na Miseluku, morao sam biti tamo... em prisutan em aktivan. Izgoreh od sunca kao licna a trke nisam gleda. Svi kazu da je bilo Extra i 3 i 2 i GP. Moracu odgledati sto pre! Gde si imao stand ?? sladoled , pice ili nesto konkretno ?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 5, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije, vozio je cisto Nikog nije sutirao ni izgurao sa staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...