BokyBoy 17215 Napisano Maj 30, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2391 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha R6 u odlicnom stanju, 2008-mo godiste, pravih 26000 km, malo vozena, tek registrovana, uradjeni svi servisi pre 200 km, gume kao nove kao i lanac i lancanici, motor bez dinara ulaganja za sezonu,tri kljuca, vlasnik. Cena 5400 eBEZ ZAMENA, cena nije fiksna, dogovor direktno pored motora. za kolege sa foruma poseban popust, poklon BJB ram za tablicuPozdrav i srecna kupovina 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17215 Napisano Jun 20, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2391 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nova tablica i nalepnica, saobracajna za tri-cetiri dana... Aktuelno i dalje, za kolege sa foruma poseban popust i poklon... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Jun 20, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Brate prsti kakva je...kada bih prodao sad moju Suzu odmah bih dodao novac i kupio od tebe ovaj R6....brutalna je...ali brutalna.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17215 Napisano Jun 20, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2391 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, CrveniKimi said: Brate prsti kakva je...kada bih prodao sad moju Suzu odmah bih dodao novac i kupio od tebe ovaj R6....brutalna je...ali brutalna.. Hvala kolega...stvarno je prelepa i ide brutalno, nazalost moji gabariti nisu za nju, nikako da se namestim kako treba na nekom malo duzem putovanju, bole i ruke i noge i ledja a za stazu,(za sta je i bila namenjena) nemam vremena pa je greota da stoji i kupi prasinu, neka neko uziva u njoj kako treba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Jun 20, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da vidim da je motor odrzavan, a to kada vidim nista lepse mi nije, ja sam moj sredio i sad je kao nov, ali zelim nesto novije, naravno slazem se, ako se ne proda dok ja prodam moju Suzanu, onda sam joj ja buduci vlasnik 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Jun 20, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17215 Napisano Jun 26, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2391 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 6/20/2017 at 1:07 PM, CrveniKimi said: Otisla...hvala svima... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 26, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Čudi me kako nije o'šla i ranije. Sa srećom novom vlasniku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Jun 26, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je samo sto nije otisla meni..ali svakako neka je sa srecom onome ko je uzeo, i @BokyBoy jako puno sam ti zahvalan sto si mi javio za istu i sto si prodao istu, veliko postovanje od mene !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...