milija1966 13 Napisano Octobar 18 U prolazu, 67 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 261 Napisano Octobar 24 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem i ovde, posle malo upoznavanja sa motorom, sređivanja sitnica, najzad mogu da kažem da potpuno uživam u ovoj spravi. Čeka se proleće i lepo vreme pa da se vozi negde dalje. 2016 S1000XR 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 516 Napisano Octobar 24 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Uuuhhhh.. Kaže ST moto da je u pitanju zamaskirani čistokrvni R.. Edit:Sad gore videh da sam otkrio toplu vodu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 51 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan On 3/17/2025 at 10:55 AM, Gajo Sevojno said: Juče sam testirao novi s1000xr. Agilan motor, lepo se obara. Ogibljenje sam odmah namestio na dinamic automatsko kao i motor mapu na dinamic. Lepo upija neravnine, veoma udoban motor, vizir lepo štiti od vetra.. bilo je hladno oko 6c, grejaci ručica rade za sve pare. Kočnice jako dobre, pokušavao sam da upalim abs i napred i nazad, upali ga bas kad preteram i nekako lepo odradi, nije kao kod starinskih abs da osetiš da kliza tocak a motor nikako da stane.. E toliko o stvarima koje su mi se svidele. Ljudi ono je mrtav konj. Meni se cini da ide kao motor od 100ks a ne 175ks..Nikakvu oštrinu nema, zvuk kao fen za kosu. Na 7.000 obrtaja očekujem, Ok ajde sad ce najzad da krene, ono posle 2 sekunde blokada.. i to ne klasična blokada kao na starijim motorima da čuješ kako puca vec samo oduzme snagu, toliko jako da sam prvi put maltene udario o volan grudima..Prvo sam pomislio da su ga limitirali pošto je test motor.. Kada sam ga vraćao pitao sam ih jel ograničen, oni me gledaju belo.. Poljubio sam moj suzuki gsxs posle ovog testa.. Kako sam istrazivao, za oba motora treba sacekati da izadju iz garancije i uraditi remap. MXR iako ima agregat sa MRR-a ima u drugoj brzini ozbiljan drop u snazi zbog euro normi, jer valjda u drugom stepenu prenosa na odredjenoj brzini, emisija gasova mora da bude ispod neke granice. Kad se odradi remap onda sljakaju ljudski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...