Saler 1571 Napisano Maj 22, 2017 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan broj 42,imaju znakove upotebe ali nista strasno i mogu jos da posluze kome trebaju. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8877 Napisano Maj 22, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan bravo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 22, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan AKo ih nije niko ja bih da ih rado da ih posedujem umesto patika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 22, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2017 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan poklonjeno clanu brdy,nek ih nosi sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako je gaziste 29 cm. da se i ja upisem ako neko odustane ili se nije do sad javio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 22, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ucinilo da su 44, ipak su mi male tako da ih ja ne bih uzimao ako ne mogu da ih nosim neka se proslede onome kome ce odgovarati, u svakom slucaju hvala veliko Saleru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2863 Napisano Maj 22, 2017 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim 41, dobro bi mi došlo tih par cm. u visinu :), pa ako su ovi gore nogati odustali, bio bih zahvalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2017 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan za sada rezervisane za clana banditVA koji se javio privatnom porukom,u koliko njemu ne budu odgovarale Vujo032 tvoje su Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2863 Napisano Maj 22, 2017 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan O.k, neka idu za VA. Hvala na lepom gestu u svakom slučaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...