Mazak 270 Napisano Maj 21, 2017 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem motor za stazu, 1998 - 2000 budzet oko 1500 eura Prvenstveno trazim Kawasaki zx-6r ali sam otvoren za predloge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3243 Napisano Maj 22, 2017 Drug član, 802 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Kupujes motor vec spremljen za stazu ili bi Zx-6R da sredis i isteras na stazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Osnovnu verziju, ne mora da bude sredjivan za stazu. Ja cu ga koristiti iskljucivo na stazi a tek kad unapredim tehniku voznje cu ga dodatno sredjivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3243 Napisano Maj 22, 2017 Drug član, 802 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Osnovna, ili ti fabricka verzija je kod mene. Uvezen maja 2010 god, kupljen na ime i od tad je kod mene. Nije u oglasima pa ne mogu ni neki link da ti pustim, ali reci sta te zanima, pa da ti odgovorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve, Kratak opis opsteg stanja, poslednji servis, koje su gume, registrovan.... Ako imas neku sliku molim te posalji mi na viber na broj 063594933 Hvala unaped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 22, 2017 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze posalji mi neki broj telefona da te zovem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 24, 2017 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci Ivanu ova tema moze u lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...