brkicNS 139 Napisano Maj 21, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja kupujemo krosku, da je sto jeftinija i da radi Kubikaza od 125 pa na dalje, kinezi stop (nista licno drage kolege, volim i ja vas ali nismo u tom fazonu trenutno). Ponude na PP. Pozdrav, Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Maj 21, 2017 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zar su kinezi ikad pravili "kroske"? Ako mislis na cross motor? Ako kupujete enduro, to je nesto drugo, ali po naslovu oglasa moze da deluje kao da kupujete cipele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 21, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan namerno sam bio nedefinisan zato sto uzimamo prakticno bilo sta sa cim mozemo da idemo po ataru okolo (vojvodina), ali ajde, da ne budem nedorecen pod terminom kroske podrazumevam motor, dvotaktni ili cetvorotaktni, iznad 125 kubika, godiste nije bitno, estetika nije bitna, mehanika jeste bitna u smislu da moze da pali i da radi relativno normalno i cena jeste bitna u smislu da hocemo da dobijemo sto vise za sto manje para . mozda nisam trebao da spominjem kineze da ne bih nekog uvredio (mada sam i sam vozio 3 godine i bio prezadovoljan), ali sam pre svega hteo da iskljucim qingqi QM200 ili sprint apolo zato sto se uklapaju u ono sto trazimo, ali smo odlucili da ne uzmemo iz nekih nama bitnih razloga. Pritom je ovo potpuno neobavezna tema, mozda procita neko ko zna lika koji zna lika pa nam padne motor sa neba a da ni ne stoji u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...