Velimlje2 706 Napisano Jun 3, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Due je napisao: @BMW K1200R A ova na slici je brkata Spanjolka? Vidi, ja sam covek iz naroda, a narod kaze da nema poljupca dok brkovi ne zare... Pa sta, i ja imam bradu, a nisam ni lep? Neznam za kolegu BMW K1200R , i on je ucesnik putopisa , ako on zeli da se prepucava , izvolte ali ako se ne varam postoje nekolike teme za slicna prepucavanja a posto si ti poceo , mogao bi i da prekines ... ovo je putopis , dozvoli da uzivam bez tvojih primedbi koji je bolji , veci i tako to ... Hvala ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Jun 14, 2017 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Jun 14, 2017 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan IMG_5369.mov 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mi-co 63 Napisano Jun 14, 2017 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jeden kratki video našeg putovanja ako sam uspio da ga kako treba prebacim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Jun 15, 2017 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uzivancija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Mart 1, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan lep film koji je napravio Mićo. Malo da oživimo lepe uspomene... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Mart 23, 2019 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Standardno, odlično!Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan odlicni ste. trebali bi neki Balkan gril organizirati. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan On 18.5.2017. at 1:58, LuckyVladano je napisao: Jedino sto nosimo sa sobom na onaj svet su uspomene…” Veliki čoveče sa nežnom dušom, mnogo ćeš nam nedostajati. Nikada neću zaboraviti kada sam te prvi put upoznao, po kiši i noći si došao do hotela "Molo" u Pirinejima, jako si mi stigao ruku, ne gaseći motor gs-a i sa osmehom izgovorio, ja sam Vladan. Sa svojim pričama, šalama i savetima si nam ulepšao turu. Nezaboravna tura, posle nje je bilo mnogo drugih tura u mom životu ali ni jedna nije ostavila utisak i sećanje kao ova sa tobom. Na zidu mi još uvek stoji zajednička slika naše grupe i stajaće dok sam živ. Čekaj nas tamo gore i upoznaj krivine, da kad se svi ponovo okupimo, na našim motorima da ih peglamo. Ti ćeš biti na čelu kolone kao što i zaslužuješ. Večna ti slava druže moj. Počivaj u miru. Tvoj drug Gajo 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...