shoyyka 10249 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10249 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Izlazi sa pikapom iz fabrike i pljas u zadnji kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 91 Napisano Maj 16, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno, brz i lagan oporavak želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 16, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Auh ... srecno i brz oporavakSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10249 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10497 Napisano Maj 16, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Brzo ozdravljenje zelim kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12693 Napisano Maj 16, 2017 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si sibnuo bradu, jet kaciga? Brz oporavak i da lepo naplatis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Maj 16, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kako gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10249 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Možda ste čuli za "Peštan" kod Arandjelovca...dečko izlazi iz kruga fabrike sa pikapom,ja vozim oko 60,prolazim,on u mene...prelet...klizanje po asfaltu...pitam šta uradi...kaže nije me video...šta reći...jet kaciga...računam gradska vožnja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10249 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre said: Kako si sibnuo bradu, jet kaciga? Brz oporavak i da lepo naplatis. Jet...računam gradska vožnja Ko da mi plati...dečko radi za neki crkavicu...barem za motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 16, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Proci ce, brz oporavak zelim ! Na zalost to je rizik sa kojim sedamo na nase konjice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Maj 16, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, shoyyka said: Jet...računam gradska vožnja Ko da mi plati...dečko radi za neki crkavicu...barem za motor... Pa naplatiš od osiguranja. Valjda si zvao policiju, odradili uviđaj, došla hitna pomoć i odvezla te itd. Sa policijskim zapisnikom i izveštajem od lekara kompletnu štetu naplaćuješ od osiguravajuće kuće koja je osigurala taj pickup. Taj dečko koji radi za crkavicu nema ništa sa tim. On će da dobije neku lepu kaznu za počinjeni prekršaj pa će sledeći put da gleda i da vidi. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 16, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Njegova je stvar što nije gledao. Moglo je i gore da se desi. Jedino ako nisi zvao policiju...... mada ako su te direktno odvezli sa nesreće u bolnicu, verovatno su lekari prijavili saobraćajnu nezgodu i policija te verovatno ispitala. Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15701 Napisano Maj 16, 2017 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da si prosao bez tezih povreda. Popravi se sve. Brz oporavak ti zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 16, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Joj, majko mila! Brzo se oporavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10249 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bio je uvidjaj,dolazili u bolnicu,duvao,nula alkohola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 16, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak i sledeći put nešto lepo da ti se dogodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10249 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Singularitet said: Brz oporavak i sledeći put nešto lepo da ti se dogodi Hvala carevi...živi bili i puno km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 16, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Shojka imas ovde na forumu Dejan, nick pustolov. Obrati se njemu da ti da savet i pomogne sve sto ti je potrebno. A moze da ti naplati i stetu od osiguranja bolje nego sto ce oni vacaroai da ti ponude. Ako ti treba nesto , pusti pp pa cu da ti dam njegov broj. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10249 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, SHeLLe said: Shojka imas ovde na forumu Dejan, nick pustolov. Obrati se njemu da ti da savet i pomogne sve sto ti je potrebno. A moze da ti naplati i stetu od osiguranja bolje nego sto ce oni vacaroai da ti ponude. Ako ti treba nesto , pusti pp pa cu da ti dam njegov broj. Sent from my iPhone using Tapatalk Ok,nije to loša ideja,meni je ovo prvi udes uopšte i sa kolima i sa motorom...nemam pojma kako,šta...napiši broj...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 16, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ima uzmes super kintu...kupis novu makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 16, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ok,nije to loša ideja,meni je ovo prvi udes uopšte i sa kolima i sa motorom...nemam pojma kako,šta...napiši broj...hvalaPoslao na PpSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 16, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan jet kaciga...računam gradska vožnja...Uh... I ja često uzmem Jet jer mi lakše za po gradu i blizini, ali znam, a sad i vidim, da je opasno, a povreda brade gotovo neizbežna.Brz oporavak želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nekako sam ubedio sebe da ne pravim kompromis po tom pitanju. Čak i kao neko ko nosi naočare i gde je jet još prakticnija za stavljanje i skidanje, ipak je integralna kaciga jedina prava stvar. Tako da sma ubedio sebe da ne budem lenj i tih 5 sekundi žrtvujem za rad bezbednosti. Brz oporavak želim i ako može ikako da ti ovo bude zadnji put. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 17, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Birz oporavak... Ne znam da li moze i sam "Pestan"nesto tu da se ujuri...trazi odsteta, njihov vozac, izlazi iz kruga fabrike...mozda lupam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...