nenada 289 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna stara simpaticna decija edukativna tv emisija posvecena raznim zanimanjima.Tema ove epizode je bila zanimanje-Milicajac na motoru. U glavnoj ulozi : milicajac Mica,motorista.Ako imate vremena, pogledajte,ima nas koji se rado secamo tog vremena 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 7, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 9, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan He, he, tamo negde 81-82-e cekam ja red na pumpi, naravno bez vozacke. Pridje meni ovakav klinac u uniformi i zapista decjim glasicem: "molim vas vasu vozacku i saobracajnu dozvolu!" Ja mu kazem: " bezi bre, mali". Ode on, ali se posle pola minuta vrati sa odraslim saobracajcem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Maj 10, 2017 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Lepa emisija. Steta sto danas deca ne odrastaju uz slicne emisije. Vrednosti su se prilicno promenile. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3388 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan On 5/9/2017 at 11:51 AM, LuckyVladano said: He, he, tamo negde 81-82-e cekam ja red na pumpi, naravno bez vozacke. Pridje meni ovakav klinac u uniformi i zapista decjim glasicem: "molim vas vasu vozacku i saobracajnu dozvolu!" Ja mu kazem: " bezi bre, mali". Ode on, ali se posle pola minuta vrati sa odraslim saobracajcem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...