Alexandra995 6751 Napisano pre 4 sati Drug član, 1608 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetila da lakše i brže očistim lanac kako koristim ulje. Sprej ga sve ulepi i nakupi prašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2496 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1686 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Da. Jedino to može da bude rešenje. Mada su i tu iskustva podeljena. Vidim po stranim forumima da i na originalnoj popusti vakuum. @Alexandra995 To bez daljnjeg. Ulje nije ni približno lepljivo kao sprej. Promenio pre 4 sati član Bojan_Jgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6670 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 5373 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan U poslednje vreme koristim Maxima sprej za lanac. Jako se lepi, ne troši se puno. Napravi kao neki film i ne baca po točku, a ostane dugo na lancu. Dr. Wack koji sam koristio je isto dobar. Ulje ne može nikad da ostane dugo na lancu iz prostog ralzoga što ga izgura sila koja se stvara između lanca i zuba lančanika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17969 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8781 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ali isto tako pokupi prljavštinu i zajedno sa njom je izbaci. Gumica uvek mora da se lepo postavi u ležiste jer je ulje gusto pa je nekad povuče sa poklopcem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...