Savan 8690 Napisano Jun 30, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nije nije, dvoumio je se on bi li onaj moped na tri točka ili klasičan motor. Ipak je nešto prevagnulo prema 3 točka. Nije ni probao motor da bi mogao na osnovu samog mog motora da napravi odluku. A da budem iskren meni je pomalo i drago jer ne moram da razmišljam o motoru i jel sve u redu da ga je on kupio. Nego Sashac, znaš kako su dobri oni koferi Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jun 30, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 30, 2017 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma kakav je u vožnji, niti koliko će da vredi za 10, 20, 30 godina, ali meni ovo tako odiše stilom... Da je na domaće table možda bih i tražio način, ovako dok ne otplatim 2 aktuelna auto kredita ništa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 30, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga uzeo, ako me sačekaš niz godina za pare, doteraš... Gde ima volje ima i načina... P.S. Šalim se. (not)Ništa nije iskljuceno pa ni da ću da te sačekam/doteram Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 30, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Prednost dajem ipak isplati u gotovini u celosti Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 30, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da ti iskesiram odma...al necu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 30, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/10416737/suzuki-gsx-1400 Ovaj mi nesto povoljniji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jun 30, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, a i lep je. Mada meni lično sivi lepši - svedoci i činjenica da sam izabrao levi na slici a mogao sam i desni jer su uslovi bili skoro isti. Oba su imala plus minus iste km, u par meseci razlika godina proizvodnje, cena u 50-100 eura razlike...Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Jul 1, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Njam njam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Savan je napisao: Jeste, a i lep je. Mada meni lično sivi lepši - svedoci i činjenica da sam izabrao levi na slici a mogao sam i desni jer su uslovi bili skoro isti. Oba su imala plus minus iste km, u par meseci razlika godina proizvodnje, cena u 50-100 eura razlike... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Sivi je elegantniji, a plavo-bijeli je nabrijaniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Plavi je više sportskiji a sivi je bas kao sto kažeš elegantniji. Sama slova na rezervoaru, kod plavog su nalepnice a kod sivog su emblemiVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jul 1, 2017 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Savan je napisao: Jeste, a i lep je. Mada meni lično sivi lepši - svedoci i činjenica da sam izabrao levi na slici a mogao sam i desni jer su uslovi bili skoro isti. Oba su imala plus minus iste km, u par meseci razlika godina proizvodnje, cena u 50-100 eura razlike... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Od ta dva, ja bih izabrao onaj treci, srebrni iza plavog. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nije bio na prodaju tad, pre 3-4 godine Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 1, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Od ta dva, ja bih izabrao onaj treci, srebrni iza plavog. I na ovoj slici malo viri iznad 'plavog' Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 2, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Savane,covece , ubices me.. Kakvi lepotani,ja kad bi me covek stavio medju ova 3 motora i rekao mi da uzmem jedan,samo bi se upiskio i onesvestio u baricu koju sam napravio .. Fali jos i Kawasaki Z1 i Suzuki Gs850 i ode sve dodjavola ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi sigurno. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jul 2, 2017 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan PRELEP !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 2, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evidentna je razlika u ceni,jer ovaj nas je 3 godine mladji,200 evra jeftiniji,a o carini+da ne pricamo.Tako da stavi ti njega tamo u Holandiji,ovde neces leba da se najedes. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Jul 2, 2017 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Zato sa prijateljima i ne trgujem. Te se primišljaju, natežu, specijalne cene,a nedaj bože nečega pa ti još i prigovaraju i kako se god okrene prijateljstvo puca. Stavim na oglas, prodaja u viđenom stanju i onako je je lutrija kupovati polovno jer se svi naseru za sve pare kako je u top stanju "spremni za sezonu". Za moj vek prošlo je osam motora , a ne znam dal sam ukupno pola sata vodio razgovore........... uvek prošao odlično. Sreča prati hrabre, ako ne zaigra u duši , kupovine nema . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Evidentna je razlika u ceni,jer ovaj nas je 3 godine mladji,200 evra jeftiniji,a o carini+da ne pricamo.Tako da stavi ti njega tamo u Holandiji,ovde neces leba da se najedes.Dragi sashac, evidentno je da tebi ne prijaju vrućine pa tražiš razonodu da lupetaš po tudjim oglasima. Meni to ne smeta, da me ne shvatiš pogrešno jer ja zaista nemam nekih iluzija da će neko potegnuti 1700km da bi kupio od mene motor. A mogao bi jer bi dobio motor, pravi motor koji nije sastavljan iz više motora, da ne upirem sad prstom. Dobio bi motor za 500€ manje nego taj sto si ga ti pronašao, a ne za 200 više. Ne znam odakle ti to kad ja moj motor prodajem za 3500, ali verovatno je tebi oko zapelo za one krauzere Dalje to sto je taj 3 mladji..odbij odmah jednu godinu jer je taj dotični motor k5 serija, bar tu kolor šemu nosi a u razloge ne želim da ulazim. Znaci 2 godine je mladji a za te 2 godine je samo dobio novu kolor šemu a usput izgubio jedan auspuh. Jbg, meni sa jednim nije kompletan, ali tu je šta je. Dalje nikakve razlike nema. Ustvari ima, motor koji si ti okačio je prešao malo više, činjenica je da oni gaze i po 100k i kusur ali svakako moj ima skoro trećinu tog sa oglasa. Znaci ako godišnje gazis 5k, sa tim 'tvojim' imaš još 7 godina do 6cifara na cajgeru a sa mojim trebaš još dodatnih 8 godina da gulis do te iste stotke. Dalje, ja sam moj pazio ko oči u glavi i dobio je sve sto mu treba pa i više. Siguran sam da je i taj plavi takođe dobro pazen ali ne bih garantovao jer ne mogu. A ti dragi Sashac, nemoj da cicijasis već sedi na zrakoplov i dodji do te holandije da probas mašinu. Karta te košta par eurica a za to dobijaš lep city trip nevezano da li kupio ili ne. A ako ipak kupis ja te vodim na večeru kod japanca na sushi Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj stvarno onu sliku otpozadi gde se vidi da fali auspuh. Krnjavo nekako Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 2, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ahahaha,ima da dodjem samo da znas.Ma znas ti sta sam mislio.Gledace ljudi tu jednu suzanu,i mislice bas ovo sto sam napisao.Ja volim te gorostasne nakede.On ima 40/tak i kusur manje konja od fazera,i mnogo je mirniji.Ali svi ce racunati prevoz,carinu,i godiste,i dzaba svi epiteti.Ja licno bih dosao i uzeo ga,i licno doterao,da se nauzivam.Ali to je meni jos veca registracija,potrosnja,itd itd.A voznji jako malo,barem kod mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako, prilika godine, sednes na mog trijumfa i njega doteraš ovde, ovde se izvozas po NL dan dva, i kreneš nazad sa gsx-omVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 2, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Savan je napisao: Pazi ovako, prilika godine, sednes na mog trijumfa i njega doteraš ovde, ovde se izvozas po NL dan dva, i kreneš nazad sa gsx-om Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro ahahaha prevarantu stari... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam pomenuti mada se podrazumeva, dobiješ i 2 zelene za usput za gorivo I koji je sad lepši, plavi ili sivi? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...