sasa ns 1 3067 Napisano Maj 1, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidim da ima nov model gpr 300 za slabije motocikle,usmereno na gradsku voznju na posao zimi i leti,mnogo silike ,velika izdrzljivost-tako kaze fabrika.Jednokomponentna.Ima i dimenzije 17 cola sve do 190 i brzinski indeks zr i standarna nosivost,tako da je guma gledano po tome ista kao i ostale.Cena je za set 120 i 160 17 160 eura u srbiji .Dosta dobro.Ima li neko iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Maj 2, 2017 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nasao cenu u Srbiji da potrazim ako imaju i SX A-13 SP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 4, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran ,mislim kupujem prodajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Maj 5, 2017 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Tnx, nasao sam; imaju A-13 ali je set 110 150 17 300€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 9, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan šta se dešava , prodje 4 sezone i niko ništa nenapisa o gumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Decembar 10, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nosio sam ovu gumu na TDM-u. Presao sa njom nesto vise od 20.000km, prilicno zadovoljan.Korektno drži i po suvom i po kiši. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16402 Napisano Decembar 11, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2320 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nove na Hayabusu i vozio nekih 5-6000 km...prezadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 11, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su se potrosile na busi za to vreme? Sta mislis koliko bi mogle izdrzati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16402 Napisano Decembar 11, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2320 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, milos-v je napisao: Koliko su se potrosile na busi za to vreme? Sta mislis koliko bi mogle izdrzati? Sve zavisi od stila voznje, generalno Busa zadnju brzo ukockasti a prednju utrouglasti, tako je pocelo i kod ovih posle 5000km, cenim da su mogle jos jedno 2-3000km i kanta... Al su za to vreme odradile posao za svaki paru. U prevodu, set za sezonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 23, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo je sa jednog sajta gogl translate.Motorad im je dao taj praksis tip što ima retko koja guma i uvek je prva preporuka od njih u ovom slučaju turing guma. Као резултат овог опсежног теста, Моторрад је Дунлопу доделио жељени „МОТОРРАД ПРАКСИС типп“. Ово је препорука резервисана само за производе који су прошли ригорозне програме тестирања часописа са највишим оценама. Дунлоп је представио ГПР-300 у својој палети спортских гума како би понудио опцију за возаче који су тражили гуму добре вредности за путовање на посао и путовања. Луца Давиде Андреони, директор маркетинга, Дунлоп Моторцицле Еуропе, објаснио је образложење ГПР-300: „Дунлоп има широку палету спортских гума за употребу на стази и путу. Све је већа потражња возача који желе перформансе, али своје спортске бицикле користе за свакодневну употребу. Због тога су им приањање на мокром путу, километража и удобност важни колико и руковање и перформансе. Одушевљени смо што је Моторрад препознао да је Дунлоп ГПР-300 савршена гума за ову врсту возача ” Перформансе Дунлоп ГПР-300 изведене су из комбинације технологија. Спортски узорак дизајниран за јаке перформансе на мокром, у комбинацији са мешавином мешавине силицијум диоксида, пружа велику километражу и умирујуће пријањање. Дунлоп је такође на ГПР-300 представио нови напредни дизајн каиша и конструкцију задњих гума Јоинтлесс Банд (ЈЛБ). Ово користи непрекидно намотани ремен за глатке перформансе и постојану закрпу гуме. Предност овога је побољшано приањање, али и побољшана удобност возача за путовање на путовање током путовања. Дунлоп ГПР-300 доступан је у распону од шест величина предњих и седам задњих гума. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 28, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan On 12/10/2020 at 3:35 AM, Nenadbg88 said: Nosio sam ovu gumu na TDM-u. Presao sa njom nesto vise od 20.000km, prilicno zadovoljan. Korektno drži i po suvom i po kiši. Prednja, zadnja ili set? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Decembar 28, 2020 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Koliko me secanje sluzi iz koleginih putopisa sa TDM-om, u pitanju je bila zadnja guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Decembar 28, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Koliko me secanje sluzi iz koleginih putopisa sa TDM-om, u pitanju je bila zadnja guma...ZadnjaПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 7, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sm je dobio na z900 rs cafe. 180 i 120 fabrički ugrađene. Guma je veoma dobra na suvom po mokrom nisam ni vozio. Prešao sam 6500 km i guma se troši za sad ujednačeno i to 2000 km po milimetru. Probao sam dosta i sportskije vožnje i po oštrim i zatvorenim krivinama. Prednja drži jako dobro, ne pušta ni malo čak je počela brže da se troši od prednje jer je namerno testiram. Zadnja mi je samo jednom pustila na prekidu novog i starog asvalta kod kovid bolnice na mišeluku. Guma će izdržati jedno 12_13 hiljada i za svaku je preporuku a plus je veoma jeftina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Novembar 12, 2021 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ih na banditu 1200, presao 10.000. Guma drzi izuzetno dobro i po suhom i po mokrom, grije se dosta brzo,trosi se ravnomjerno. Za lovu koju kostaju su i vise nego dobre. Po meni ove gume su puno bolje od mitasa sport force koji sam vozio prije njih i koji silom prilika vozim i sada na xx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16402 Napisano Novembar 12, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2320 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, hotazmaj je napisao: Vozio ih na banditu 1200, presao 10.000. Guma drzi izuzetno dobro i po suhom i po mokrom, grije se dosta brzo,trosi se ravnomjerno. Za lovu koju kostaju su i vise nego dobre. Po meni ove gume su puno bolje od mitasa sport force koji sam vozio prije njih i koji silom prilika vozim i sada na xx Au kolega, 10 000 km na Banditu 1200...kapa dole, svaka cast meni ih je Busa sazvakala za 6000, prednju utrouglastila, zadnju ukockastila. Jesu bolje od Mitasa, to potpisujem, jedina mana su im dimenzije zadnje tj najsira je 190/50/17... barem da je 55, velika razlika. Promenio Novembar 12, 2021 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Novembar 12, 2021 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nekom izdrzi sport guma 10 hiljada km? Da meni moze toliko izdrzati bio bi presrecan. Meni ne moze toliko turing guma da izdrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 13, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan gpr 300 je turing jednokmponentna guma.Ima nekih prodavaca po srbiji koji tvrde da je dvokomponentna ali verovatno lažu namerno.Čitajući strane forume o z900 rs nism našao nikog ko se žali na gumu, al ni malo. Od sport forca nisu bolje ali samo za sportsku vožnju ali mitas brže troši naročito na teškom banditu.Od turing forca je verovatno bolja ali turing force gura skoro duplu kilometražu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Novembar 17, 2021 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/13/2021 at 1:11 AM, sasa ns 1 said: gpr 300 je turing jednokmponentna guma.Ima nekih prodavaca po srbiji koji tvrde da je dvokomponentna ali verovatno lažu namerno.Čitajući strane forume o z900 rs nism našao nikog ko se žali na gumu, al ni malo. Od sport forca nisu bolje ali samo za sportsku vožnju ali mitas brže troši naročito na teškom banditu.Od turing forca je verovatno bolja ali turing force gura skoro duplu kilometražu Na dunlop sajtu je gpr zavedena u kategoriji sportskih guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Novembar 18, 2021 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Gp racer je sport, a gpr je urban sport segment, pomalo marketinski osmisljena klasifikacija.To je guma koju su zamislili kao kombinaciju gradske i touring upotrebe.Brzo se grije u gradski uslovima, traje porilicno dugo.Za te pare nema bolje gume, to je sigurno. Idealna za motor srednje zapremnine.Mrzi crtu u nagibu i hoce promjesati ako niste pazljivi u tim situacijama, ali nije da je jedina Trosi se fino I ravnomjerno, da se voziti dinamicno, mada kada se vozi tako daje dojam da je sretnija u normalnoj voznji i tempu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Januar 4, 2022 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Au kolega, 10 000 km na Banditu 1200...kapa dole, svaka cast meni ih je Busa sazvakala za 6000, prednju utrouglastila, zadnju ukockastila. Jesu bolje od Mitasa, to potpisujem, jedina mana su im dimenzije zadnje tj najsira je 190/50/17... barem da je 55, velika razlika.Da, vjerovao ili ne 10.000 i ne smijem se zakleti da nebi mogla jos toliko jer je sare ostalo poprilicno dosta. Motor sam prodao tako da ne znam koliko su izdrzale.Po meni je ovo ludo dobra guma i cak razmisljam da ih stavim na xx-a.Trenutno mi je na njemu sport force koji sam vozio jos jedenu sezonu na vfru i definitivno mogu reci da je gpr bar po meni dosta boljiPoslano sa mog 5053K koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10190 Napisano Septembar 9, 2022 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hm...verovatno ću probati ovo,ne sumnjam da će držati,na Banditu sve drže,nego "jedenje" me zanima?Vidim kolega na 1200 ter'o do 10000km i kaže mogla bi još,neka bude 13000...dosta ta ove pare.Umem ja da ih rastegnem kad su pri kraju...Ako govorimo o istim gumama...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 9, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo meni na z900 rs zadnja na 12000 došla do graničnika, twraću još bar 2000, prednja nekim čudom otišla na 7000,ja terao do slika i još malo i nagurao 8000, stavio polovnu sport atak i ona traje bar 50% duže. Pritisak dobar, pojma nemam zašto je prednja trajala toliko kraće, na raznim stranim forumima im traje duže od zadnje Promenio Septembar 9, 2022 član sasa ns 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Septembar 9, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Opasno voziš Vukadine. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Septembar 9, 2022 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bas cudno, prvi put cujem da se prednja potrosi pre zadnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...