Aki 86 Napisano April 14, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 14, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 14, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujemo svima koji su dosli u nedelju i bili nasi gosti, i obecavamo nastavak druzenja uskoro na eko-etno izletistu "Gradac" u blizini Nisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je cuti da ste se lijepo druzili ali mi je zao da mene nema sa vama,neko mi je neku sitnicu radio na kablovima i sad mi regler ne radu,ali cekacu drugu priliku jer vidim da je najavljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama se vidi da je bliski istok bio na nivoju. Zao mi je sto nisam bio ali nije bilo izvodljivo. Vidimo se uskoro nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 14, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da smo poceli da se vidjamo i da se druzimo .Ko nije mogao da dodje sad bice nam drag gost sledeceg puta .Pozdrav svima koji su bili i koji nisu sledeci put nema izgovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Druzenje je blio prelepo Vreme nas posluzilo bez kapi kise je bilo. i ako je neko prizeljkivao kisu da isproba kisno odelo ;D Voznja je protekla super bez incidenata i bez kvarova ali posto sstruja nije bio sa nama neko je morao njega da menja ;D taj neko sam bio ja,doduse slabo sam ga menjao ali dovoljno da voznja bude sterilna ;D naime cim smo pauk aca i ja izasli na auto put posle par kilometara moj MZ poce da se gusi i da gubi snagu. Parkiram sa strane misleci se sta sad moze da bude posto me moj MZ dosada nije nikad izdao,cim smo stali pauk je spominjao sstruju i sterilnu voznju ;D Dok sam ja trazio kvar na MZ-u u daljini se cuje neka ljuta masina koja ubrzo staje pored nas.tu se upoznajemo sa gorantrini dok ostali pricaju sa njim ja ubrzo otkrijem kvar na mom MZ-u svecica se istopila,koja je inace nova i presla nekih 30-tak km.sliku od svecice ima doesen1. zamenim svecicu i krenemo ka nasim domacinima. U putu mi je zao sto nisam video ljutu trku izmedju slepera i pauka ;D ali mi je drago sto je pauk ipak na kraju pobedio ;D Ubrzo stizemo kod nasih domacina,koji nas nestrpljivo ocekuju jos se nisam ni lepo upoznao sa pitom i akijem pit nas zove kod njega u radnju da se osvezimo i probamo burek koji on pravi. Ja sam se neckao u vezi bureka jer sam doruckovao ,ali kad sam video kako aca-pn jede burek odjednom i ja ogladneh ;D BUREK je odlican ,pit ako tako nastavis ocekuje te ne 2 nego 222 pehara Ubrzo stize SIX sa svojom lepsom polovinom, par koji bas uziva u voznji svaka vam cast Dodje vreme da zajasemo nase ljubimce,bese tu raznih ljubimaca, od raznih klavijatura,bicikala sa simano menjacem,do motora bez auspuha ;D ;D ;D ;D Domacini su nam pokazivali grad i okolinu, gde smo sve bili da ne pricam i ja slike neka kazu sve Sa prelepog druzenja gde sam upoznao super ljude, koji mislim da samo kod nas postoje,dodjoh kuci pun lepih utisaka sa osmehom na licu U povratku nije bilo nikakvih problema, niko nij emenjao naseg druga sstruju ;D ;D ;D malo se aca cudio za moj MZ i optuzivao me da imam turbo ;D aco nema turbo imam MZ bre, svaba je to pravio ;D ;D ;D HVALA domacinima akiju i pitu i njihovim lepsim polovinama za prelep docek ljudi su nas docekali kao da smo njihov rod a ne neki tamo bajkeri ;D aki i pit su nam postavili bogami tezak, zadatak da se uzvrati istom merom , ja se nadam da cemo uspeti ako ne istom onda bar pribliznom merom Pzdrav i hvala svima na ovakvom lepom druzenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 14, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze nijedno druzenje da prodje brez mene izgleda Sto se Pauka tice, od takvog Bivseg prijatelja me nis' ne moz' iznenaditi! Sto se tice Ace, nemoj ni da te on cudi, postoji na Youtube-u snimak kako ga BMW star vise od pola veka sa 250cc pretice kao da stoji... Otada mu svaki motor koji je brzi od njegovog ima TURBO :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan evo i neke slike...Pozdrav svima[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan iiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan iii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Aki, domaćin samo taki! Pit, da budeš bureka sit! Burpppp.. Nije radi reda već od srca - Nišlije, svaka vam čast i veliko hvala za predivan vikend! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Six, nisam hteo da te cinkarim sa onom slikom za zmigavac...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Six, nisam hteo da te cinkarim sa onom slikom za zmigavac...Pozdrav Eeee... Koja slika? Koji migavac? Kakav Transalp? Koji Nish? Kakvo prase? Jos uvek mi ljubimac nosi povez od Akijeve lepljive trake.. Za radoznalce - nenene, nisam opet pao u mestu s motora i izvrnuo se na ledja k'o bubasvaba, ta vremena su izgleda prosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 15, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je druzenje bilo na nivou prethodnih! Nadam se da cu moci da vam se pridruzim u nekom od narednih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 15, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je druzenje bilo na nivou prethodnih! Nadam se da cu moci da vam se pridruzim u nekom od narednih... Bice ,bice samo da nas posluzi vreme i da nas bude u sto vecem broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 15, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika sa moba koje slikao "mali Dule" kako ga nazva "veliki" Pit. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...