GuMi5 3108 Napisano April 28, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako niko nema ništa protiv, započeo bih ovu temu gdje bi ubacivali sitnice koje smo dodali na svoj motor za, što bi se reklo, par eura, a koje nemaju sopstvene teme. Prvi primjer toga je sitnica koju sam prije koji dan kupio na Amazon-u za čitavih 7,99€. Da se ogradim, siguran sam da na eBay može da se kupi za manje ali eto, meni je Amazon pogodniji, stižu stvari brže i tako... Da ne dužim... Evo kratak video. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 28, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristim ovo i odlicno radi vec 2 sezone preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 28, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 28, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan 3.1A? Odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 28, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pomislio kako je 3.1A predobro da bi bila istina, telefon će da se puni izuzetno brzo što mnogima od nas može dosta da znači. Pokušaću da uključim dva telefona ili druga potrošača pa da vidimo šta kaže, koliko (m)Ah pumpa na 5V... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 28, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Na fazera stavih 12 v uticnicu i punjace(usb),navigaciju,pokazivac stepena prenosa,grejace rucica,i to je to od tih stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko TA 8 Napisano April 28, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Honda Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan U Italiji kupio USB socket, 3 izlaza, pali se svaki pojedinacno na prekidace. I ova spravica sto meri trenutno punjenje i temperaturu. Nuje skupo, a korisno. Transalp xl600v je u pitanju Sent from my SM-G900V using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 28, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda i definitivno je korisnoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninjazx7r 0 Napisano Septembar 13, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prnjavor Motocikl: Kawasaki Ninja zx7r Prijavi odgovor kao problematičan On 04/28/2017 at 21:55, Darko TA je napisao: U Italiji kupio USB socket, 3 izlaza, pali se svaki pojedinacno na prekidace. I ova spravica sto meri trenutno punjenje i temperaturu. Nuje skupo, a korisno. Transalp xl600v je u pitanju Sent from my SM-G900V using Tapatalk Kako se zove ta spravica sto mjeri trenutno punjenje i gdje ima za kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 211 Napisano Septembar 13, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ninjazx7r je napisao: Kako se zove ta spravica sto mjeri trenutno punjenje i gdje ima za kupiti? 12v 24v universal car digital voltmeter electronic cigarette lighter car-charger voltage monitor led rgb display car chargerhttp://s.aliexpress.com/ZFJR3iYn (from AliExpress Android) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...