ShoneGood 204 Napisano Septembar 17, 2017 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 17, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Kako je danas bilo na Dukati vikendu? Je li neko ucestvovao i vozao dukca? I da li bila vozena i superlagiera?Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Septembar 17, 2017 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, FreeBird said: Kako je danas bilo na Dukati vikendu? Je li neko ucestvovao i vozao dukca? I da li bila vozena i superlagiera? Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока Nema novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 17, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Superleggera je bila ograđena, nije startovana još nijednom Oboren rekord staze za skoro sekundu. Hteo juče da vozim na stazi ali bejah umoran pa sam rešio da ipak vozim danas, taman dolazim na red i desi se ovo (snimak ispod) Učesnicima događaja su bili dostupni Multistrada 950, Hypermotard 939SP, Supersport i 959 Panigale. Provozao svaki od tih (od hangara do staze x2 i nazad, nije nešto al' mogu da kažem da sam probao skoro celu trenutnu gamu Ducatija ), malu 'Stradu i XDiavela sam dovezao iz Beograda na NAVAK. Probao sam svašta od motora do sad ali ništa nije nalik monstruoznom XDiavelu. Okej, ono ubrzanje jesam očekivao ali da mi spadne noga sa fuzastera i nisam baš. Jbg, nejkedolik je a noge skroz napred... Ako mene pitate, organizacija baš kako treba, treneri su ubermajstorčine a istovremeno tako skromni i normalni a ne kao kod nas, čim sedneš na nešto bolje, odmah nos u vis Spakovasmo stvari, tj. ono što je ostalo od njih, motore i nazad u Beograd... Samo da skupim malo vremena pa ću smuljati i neke onboard snimke... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 322 Napisano Septembar 18, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam stigao da odem,kada sam mogao ono vec pocelo da duva. Imam samo info sa fb da je Milos Milovanovic vozio 1:23,nesto. Momci iz Burnauta imaju kompletne liste sa vremenima plus max ugao obaranja i top speed za panigale. To bi @Andreja mogao da sredi,pa da postavi ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 19, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Snimak koji sam okačio će privremeno biti sklonjen, vratiću ga za par dana. Ako sam dobro razumeo, podaci će biti dostupni onom ko kupi Panigale Maksimalni uglovi koje je Poggiali ostvario su 52 stepena na levu i 54 stepena na desnu stranu, to je sve za sad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Septembar 29, 2017 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2017 at 9:38 AM, Fireblader said: Ja nisam stigao da odem,kada sam mogao ono vec pocelo da duva. Imam samo info sa fb da je Milos Milovanovic vozio 1:23,nesto. Momci iz Burnauta imaju kompletne liste sa vremenima plus max ugao obaranja i top speed za panigale. To bi @Andreja mogao da sredi,pa da postavi ovde. Nisi saznao vremena sa poslednjeg dana ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 322 Napisano Septembar 29, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam,bilo je nesto hladnije,a oko 2h je pocelo nevreme pa ih je rasteralo. Tako da i nije bilo uslova za neko skidanje vremena.Jos stoji da je zvanicni rekord staze Poggiali napravio u Subotu. 1:22,514. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...