seba011 1681 Napisano April 21, 2017 Zainteresovan, 158 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu Hornet 900 iz 2004g.Cena 3400 e. Motor u odlicnom stanju sa dosta dodatne opreme i bez ulaganja, registrovan do 04. 2018 g. Za sve ostale informacije pozovi te.Tel 063 838 0981 Seba. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano April 21, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ajao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ajao Baš sam to pomislio... Kakva perverzija od motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano April 21, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Divna sprava . Ja boljeg i lepseg horneta nit video nit vozio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano April 21, 2017 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo, vrlo, vrlo retko se izjašnjavam o stanju motora ili preporuke, izuzetno jer sam uradio pun remont zadnjeg amortizera: https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86141-servis-amortizera/?p=1737787 kompletan servis prednjih vila, urađene su i kočnice kompletno, diskovi još mogu da koče, u agregatu je Silkolene sintetika i ima još do zamene, sediše je Bobanovo, auspuh odličan, gume za još iha, set lančanika isto, ostao sam "dužan" da malo pretrljam obode obruča i to glancanje je bukvalno jedino što bi moglo da se uradi, znači moj potpis na motor iako ga nisam zagledo ni vozio od lane. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1681 Napisano April 21, 2017 Zainteresovan, 158 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bre Sebo, pa to jos nije otislo. Cudim cudim. Prelepo motorce! I ja nisam znao sta hocu.Te ga prodajem te ga zadrzavam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano April 22, 2017 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I ja nisam znao sta hocu.Te ga prodajem te ga zadrzavam. Eeeee, sad si saznao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces da kupis kad ovakav motor prodajes Ovakav motor treba kupiti, nzm sta se ceka Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1681 Napisano April 22, 2017 Zainteresovan, 158 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces da kupis kad ovakav motor prodajes Ovakav motor treba kupiti, nzm sta se ceka Sent from my iPhone using Tapatalk Od juce je ponovo u oglasu a prelazim na rt1150.Malo promene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano April 22, 2017 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Od juce je ponovo u oglasu a prelazim na rt1150.Malo promene. Da malo gura , mislim motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 1001 Napisano April 22, 2017 Very Funny Rider, 1139 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Hornet je zver A za taj traktor nemam komentara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1681 Napisano April 22, 2017 Zainteresovan, 158 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hornet je zver A za taj traktor nemam komentara Malo promene, nije na odmet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Ma hornet je bruka... a ni ovaj nije los Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1681 Napisano April 22, 2017 Zainteresovan, 158 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ma hornet je bruka... a ni ovaj nije los Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 4025 Napisano April 22, 2017 Astro Puki krsi sva pravila!, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan RT je druga dimenzija voznje, to ovi sto voze japanske oklopnjake mogu samo da zamisljaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano April 22, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od juce je ponovo u oglasu a prelazim na rt1150.Malo promene. Da malo gura , mislim motor. Po meni ovakvu pracku jedino bi mogao da zameni jedan ovakav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1681 Napisano April 23, 2017 Zainteresovan, 158 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Od juce je ponovo u oglasu a prelazim na rt1150.Malo promene. Da malo gura , mislim motor. Po meni ovakvu pracku jedino bi mogao da zameni jedan ovakav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1628 Napisano Maj 27, 2017 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Dva pitanja.... da li je motor prodat ..... i ...... da li ima i fabričke auspuhe ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4333 Napisano Maj 27, 2017 Ne silazi, 6659 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Uhaaaa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Maj 27, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Ohoo, namercio gaSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1628 Napisano Maj 27, 2017 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, đunta said: Uhaaaa. Ovo valjda znači prodato odavno . Ja ustvari tražim neki dobar enduro, najradije dobar Transalp 650, ali ga ne nalazim. Hornet 900 je nekadašnja velika želja a sada jedna od "zlatnih rezervi" ako prva opcija otpadne, ....... pa se polako raspitujem i tražim dobar primerak za pristojne novce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...