GuMi5 3108 Napisano April 17, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko interes?Drugarica mi prodaje za 30€, pa reko ako nekome treba...Stanje na slikama, detalje ne znam... Dostava u Beograd moguća 22.5. Prije samo ako neko ima šemu za dopremu iz Švicarske... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3901 Napisano April 17, 2017 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to novo ili polovno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano April 17, 2017 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan google je pronalazi po tom natpisu sa strane... Dark Metal https://www.google.rs/search?q=suomy+dark+metal&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gws_rd=cr&ei=XP70WKuJMsKvavPvv6AO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 17, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Punisa: Ma polovno... vozi ona Vespu po gradu pa dobila sada neku novu kacigu pa ova joj ne treba... Hvala zligore, nije mi ni palo na pamet da guglam... Ona mi poslala slike i pita treba li mi za 30€... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...