Majesty 250DX 148 Napisano Maj 14, 2020 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Neces ni videti curenje. Pricam o curenju unutar rezervoara, na celom sklopu benzinske pumpe. To je malo teze proveriti jer je pumpa potapajuca pa bi morao da improvizujes i rizikujes sa benzinom i varnicama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cerklaz 7 Napisano Maj 14, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bihac Motocikl: Piaggio Beverly 400ie Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja..skopcali smo pumpu direkt I pokazuje malo ispod 3 bara, ovo je postalo zbunjuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 14, 2020 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Onda proveravate dalje, instalaciju, ventil - regulator pritiska, ili niste na pocetku lepo merili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cerklaz 7 Napisano Maj 14, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bihac Motocikl: Piaggio Beverly 400ie Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Majesty 250DX je napisao: Onda proveravate dalje, instalaciju, ventil - regulator pritiska, ili niste na pocetku lepo merili... Ventil upravo gledao kaze dobar, instalacije su dobre.Sve smo žice provjerili i džekove.Hmm jedino sta mi pada na pamet prao sam ga koji dan prije, da se nije voda zavukla u koji džek.Mada je od toga prosla par dana i svaki se čini suh.Prao sam na samouslužnoj odmaknutig pritiska nekih cca 1m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 14, 2020 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Cerklaz odakle si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 14, 2020 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, cerklaz said: Opet ja..skopcali smo pumpu direkt I pokazuje malo ispod 3 bara, ovo je postalo zbunjuce. Ako ja dobro vidim, ovde je pritisak ispod 2 bara malo, a ne ispod 3 kako si napisao danas... pri tom nisam bas siguran ni u ovaj manometar s obzirom kako izgleda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cerklaz 7 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bihac Motocikl: Piaggio Beverly 400ie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Majesty 250DX je napisao: Ako ja dobro vidim, ovde je pritisak ispod 2 bara malo, a ne ispod 3 kako si napisao danas... pri tom nisam bas siguran ni u ovaj manometar s obzirom kako izgleda... PROBLEM RIJEŠEN Nazvaću ga problem, jer nije kvar. Nisam sinoć bio kod majstora (nerođeni mi je buraz), ali je uspio riješiti problem.Pumpa je uredu, nije dobro na pocetku izmjerio.Negdje je bilo začepljenje oko nje, rastavio je sve oko rezervoara, unutar, unutar nje i sad radi sve oke.Motor luđe vuče nego sto je vukao.On kaze da pumpa ima konstantan napon i da je uredu ona.Znači bilo je negdje začepljenje, neće ni on da kaže tačno ( samo se smije kako glup problem ) Motor je duže vrijeme stojao, sigurno se je gorivo "nataložilo". Hvala svima na pomoći, pogotovo Majesty 250DX <3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo napokon da ste resili problem pratim temu od pocetka, a ne mogu da pomognem jer ne umem bravo za sve momke koji su dali svoj doprinos da se problem resi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Maj 15, 2020 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, samo da se vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cerklaz 7 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bihac Motocikl: Piaggio Beverly 400ie Prijavi odgovor kao problematičan Stavljeno upravo friško ulje motul 5w40,filter ulja, ulje u kočnicama, antifriz, nova svjećka.Jos cu nabaciti u ovo koji dan novi remen i ostalo sta spada u veliki servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2799 Napisano Maj 15, 2020 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan И ви Мотулаши исто као Македонци.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Octobar 2, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se na 400 sa trouglastim farom i na Cruiseru 400 sedi isto kao na 250? Polozaj, visina....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Octobar 4, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako se namesta sat na Bev 400 2010? Mogu da odaberem sve levim tasterom ali ne mogu da podesim, trebalo bi desnim valjda ali jok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano April 11, 2021 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih, retki su od 400 kubici pali, radi, ide, skripi pri polasku, cangrlja nesto kod prednjeg tocka na vecoj brzini za sad ostaje i ako nije odgovarajuca bakterija, punjenje gotovo idealno zanima me jedna i druga strana curka znak da je izvrteno ulje duze boravilo stelanje sredjeno curkati vise nece cista termostat prva ugradnja antifriz, d. voda, selne x3 sledeca stanica lamele kvacila, kais, roler, rolnice, klizaci, lezaj dekle + bela malosi tu je i datum, sveze frisko TPS sredjen, moze sklapanje CVT-a dobra odlicna filtro kisik pre paljenja, grejanja i td ubaciti straf da ne tandrce, izgleda ispao od vibracija ulje motor, ulje reduktor zamenti pre sklapanja zavarti tu su i one, za sva tri diska iste desna kad se skinu, caktanje je prisutno leva kad se skinu caktanja nema nema ni vracanja klipa u sabijen polozaj jer je tecnost prepumpana za cas nabije brzinu + ima finu tezinu od skoro 200kg + vozac + suvozac treba se zaustaviti sa ovim malim plockama, mislite o tome..... ja ce mislim o stanju tecnosti sad se moze dovesti u red druga strana za pozadi mora se skinuti ujedno zameniti oem lezaj, prva ugradnja... poceo da zvecka nece da ide kako ja hocu, niple zapekle...mozda i nikad nije menjana tecnost nosac retrovizora okrenuti kontra, dole veca-gore manja rupa Ende toliko od mene za sad. Sledeca stanica je set lezaja kormana, nakucan je, ima zljeb po sredini pa je malko teze manevrisati na malim brzinama, stadium bolesti je na pocetku. 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Jul 7, 2021 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Duletova makina, bajker starog kova druze se zajedno od 0km, davne 2007 godine sada na satu ima pravih zanimljiva, vrlo zanimljiva stvar je ta da nikad plocice nisu zamenjene svaki put pogledam i pitam se dal je moguce da je ovakvo stanje pritom gradske voznje ima fino km jer ide po suprugu poso-kuca vreme je za jedan veci servis valja pospremiti uhh kako me je namucio da ga iscupam, prva ugradnja 3 komada ima, jedan 6302 i 2x6202 dalje ulje motor, reduktor, svecica, antifriz... sve novo koc. tecnost sajla sedista amortizacija... prva ruka staro ulje novo moze sklapanje picikato... Moze novih 50K 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Jul 8, 2021 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim razliku: stariji sa dva fara ima jedan disk napred, noviji (tourer) ima dva diska napred. Nisam znao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Avgust 5, 2021 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 11.4.2021. at 23:57, Satelis je napisao: Sledeca stanica je set lezaja kormana, nakucan je, ima zljeb po sredini pa je malko teze manevrisati na malim brzinama, stadium bolesti je na pocetku. Dodje na red i ova stanica na Borkovoj makini nekad neko jest nesto prckao izmedju ostalog, cent. sraf vizira stajao je reda radi od matice u gumi ostala je maltene samo matica tako da nema sta drzati nesto je popucalo sijalicke na jednoj strani pocrkale, valja zameniti na obe usput ocisceni kontakti, oznacen nije dobar plastika na varenje da se sanira koliko se moze sanirati em tanko em ima uklapanje donje kacenje dobar recepat laganog propadanja fara objasnicu posle i zasto viljuska dole, kaveze treba izvaditi donji teskom mukom je izasao ovde je neko menjao samo lezajeve.... ne biva uvek i svaki put jer tu je sve potrebno "pije" dosta masti donji kavez gornji najmanje ostece ako se napravi na radnoj povrsini.... nema popravnog Ovde da zastanem.... Videli ste da ide dosta masti i ako lezaj kormana nema obrtaje vec samo delimicne okretaje. Pored uloge podmazivanja, mast je tu da stiti od korozije jer lezaj viljuske upravu ubija korozija i rupe na putu. Jest da je to sve dobro ususkano, ima poklopac pa plastike preko ali ima i hladnjak koji pravi odlican kondez u hladnim danima kad se bajk vozi. Tacno je u donjoj zoni i sva vlaga ide na gore te zato napisah "dobar recepat laganog propadanja fara" jer isecena guma vise nema ulogu dihtovanja. Moglo je bolje, ima led sijalica gde je prikljucak klasican ili ti nema potrebe nista seci. posto su lezajevi premontani, na red dolazi 295ml sae 7.5W po fabrici .... bolje 10W moze montage spusten na tockove proba, stelanja pravca.... moze se privesti kraju umest srafa odlicno je legla zabica ende, nema vise 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cerklaz 7 Napisano Avgust 23, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bihac Motocikl: Piaggio Beverly 400ie Prijavi odgovor kao problematičan Satelit pozdrav, Imam beverlija 400ie, 2007 godina. Išao sam na duže putovanje cca 250km. Po povratku sam nasuo pun rezervoar i nakon nekoliko kilometara počeo je da gubi snagu, upalio "check engine" lampicu i nakon stajanja je "pucalo" iz auspuha, nestabilno radio u leru i ugasio se. Nadalje, stao sam 20tak minuta i ponovo ga upalio i opet isto. Ovo mi se jos jednom desilo prije mjesec dana, ali puno kraće je trajalo. Oba puta bilo ke prevruće vani. Sad ne znam da li se pumpa pregrijava tj. pred crkavanje ili je ipak loše gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11242 Napisano Avgust 23, 2021 Ne silazi, 2277 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nisam Satelit ,ali lici da si svasta sipao na toj pumpi,mozda i vodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cerklaz 7 Napisano Avgust 23, 2021 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Bihac Motocikl: Piaggio Beverly 400ie Prijavi odgovor kao problematičan Desilo mi se jos jednom nedavno, ali na drugoj pumpi u mojem gradu. Promenio Avgust 25, 2021 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Avgust 23, 2021 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Možemo samo nagađati, mnogo faktora ima. Ene skoro je isti problem imao kolega u Scarabeo temi. Dva ili tri puta rasklapao motor, menjao klapnu gasa, čačkao sraf, drndao se samo tako. Na kraju, loše stegnuo sraf na akumulatoru kad je nešto ugradjivao oko brzine...popustila se klema i ćao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cerklaz 7 Napisano Avgust 24, 2021 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Bihac Motocikl: Piaggio Beverly 400ie Prijavi odgovor kao problematičan Kleme su stegnute. Čudno mi samo što se oba puta desilo po vrućini i na dalji put. Po gradu sve oke. Bojim se da će me "izdati" 300km od kuće. Promenio Avgust 25, 2021 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Avgust 24, 2021 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ganc nov bajk izda tako da nema tu šta čudno biti kod motora koji je 14 god star, krstenica čini svoje to je neminovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 272 Napisano Septembar 1, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da zamenim pumpu za gorivo pa vas molim za savet gde je naci i koja je cena Hvala unapred Promenio Septembar 1, 2021 član Mazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Septembar 1, 2021 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Izguglaj Motoklinika VML ili Gavro SU ili Motoroom NS ili na KP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...