zika56 16997 Napisano April 2, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio kontrolor na izborima u selu Donja Trnava i ljudi mi ispričaše da je prekjuče u blizini sela bio udes gde je povređen motociklista. Po pričama više svedoka dva motora (od kojih jevjedan bio Burgman 400) su se kretala iz pravca Gornje Toponice prema nišu. Na izlasku iz desne krivine vozač Burgmana je prešao na levu stranu puta i direktnose sudario sa automobiom koji je išao iz suprotnog pravca. Motocikl potpuno uništen, automobil teško oštećen, motociklista bio u bessvesnom stanju (sa slomljenenim nogama). Jedan kolega mi reče da je povređeni iz Niša i da su i on i kolega na drugom motoru išli iz kafane i da su bili alkoholisani. (Samo prenosim neproverenu informaciju od motociklista koji su upoznati sa situacijom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2629 Napisano April 3, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan U petak? Ja baš tog dana prolazio tim putem, negde oko 19-20h, ali ništa nisam primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma to su te samo zagovarali da bi regulisali rezultate izbora Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano April 3, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan I ja u petak niću prošao i nisam video ništa, ali je definitivno da je bio udes i to oko podneva. Podvrdio mi kolega motociklista koji je naišao tokom uviđaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...