zlig0r 2009 Napisano April 1, 2017 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan da li neko u NS ili okolini ima alat za spajanje did lanca? kupio sam set lancanika i lanac, did 530vx, i montirao lancanike ali nemam alat za sastavljanje lanca a ne bi da budzim ako je neko rad da pozajmi/iznajmi alat na 15 minuta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1937 Napisano April 1, 2017 Drug član, 2884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ima više veličina čekića ako ti znači.Ja sam tako i većina majstora tako čak i kad imaju alat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano April 1, 2017 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Izvini na off-u a meni treba da je neko iz Nisa ili Jagodine da mi pozajmi isti alat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...