Ivan016 18 Napisano Mart 30, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: leskovac Motocikl: suzuki hsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2006,malo kilometara, uwoz Holandija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1697 Napisano Mart 30, 2017 Drug član, 1207 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep, cestitam. Dobro je da su mu sredili izgled repa u tim novijim godistima,sad je stvarno top. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16368 Napisano Mart 30, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2314 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo...imao isti samo 600 (sa onim spicastim stop svetlom)... pravi motor za nekoga ko je imao poduzu pauzu...pitomiji, prasta greske...Srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan016 18 Napisano Mart 30, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: leskovac Motocikl: suzuki hsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlo je vreme R-ova bar što se mene tiče, ovo mi najviše odgowara, ne želim brzu vec sigurnu vožnju,a najviše se radujem sa 6_om mogu od 2.000rpm da ubrzavam bez gušenja i seckanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16368 Napisano Mart 30, 2017 Vozim motor, nisam BAJKER, 2314 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Prošlo je vreme R-ova bar što se mene tiče, ovo mi najviše odgowara, ne želim brzu vec sigurnu vožnju,a najviše se radujem sa 6_om mogu od 2.000rpm da ubrzavam bez gušenja i seckanja mada, ume 750-ica lepo da potegne sa svojih 100 konjica kad zatreba, druga prica od 600-ke skroz... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Mart 30, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda. Pridruži se GSX-F ekipi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Mart 30, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, nema šta! Da te dobro služi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan016 18 Napisano Mart 30, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: leskovac Motocikl: suzuki hsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraža odgovara carinskoj deklaraciji a i stanju motorcikla. Dugo sam ga tražio i eto uspeo sam na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Mart 30, 2017 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom da se navozas,Ja sam gledao da uzmem 750 u zameni al imao je neka ulaganja pa sam odustao,ali kako vuce iz niskih odusevio me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Mart 30, 2017 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Pravi motor, srecno i puno kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Mart 31, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Srecno, puno lepih i bezbednih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Mart 31, 2017 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep jeste ali meni baš ne odgovara kilometraža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Mart 31, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Po kilometraži bih rekao da je babi pijaca bila baš blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan016 18 Napisano April 2, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: leskovac Motocikl: suzuki hsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za ismejavanje i negativne komentare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...