Spooky14 31 Napisano Mart 22, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan evo konacno zavrsen motor (ostao auspuh i jos neke sitnice). skarabudzen po ukusu sve smo uradili otac i ja, sami, nije profesionalno ali funkcionise, i s obzirom da je sve uradjeno bez para sasvim je ok za mene. slobodno kazite sta mislite, necu se ljutiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan A šta bi bilo kad bi se spustio prednji blatobran do točka i na njemu bela , uzdužna, štrafta. A možda i preko celog motora uzdužno? Čini mi se da bi dobio na zanimljivosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Mart 22, 2017 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za trud, i veoma postujem kad neko sredjuje malo starije motore. :-) slazem se za prednji blatobran i straftu, ali bi prepravio i zadnji deo motota i prepravio bi kao kod nekog cafe racera ili nesto tako slicno. Mislim da bi mu takvo sediste bolje stajalo. To je moje misljenje i nemoj da me shvatis pogresno. :-) Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8571 Napisano Mart 22, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan prednji branik obavezno dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 22, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan OK, sredio si motor kako si hteo i mogao, dao mu neki lični pečat ( nije kao ostali ) i to podržavam. Ipak bih ti preporučio da uložiš malo novca u njega i da kupiš novu prednju gumu jer ova ne uliva poverenje. Takođe si isuviše skratio zadnji blatobran ( to ćeš i sam shvatiti kad budeš vozio po kiši ) . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Mart 22, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv projekat, lepo mu stoji taj rezervoar od IZ Planete ali, prednji blatobran obavezno mora ici dole, i naopako ste montirali nosace prednjeg fara, pa je sad far jako nabijen u satove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Mart 22, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, slazem se sa svima, najvise za prednju gumu, sve je radjeno eksperimentalno, sve greske/mane cu ispraviti u hodu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj ti prvo da ga registruješ,kad izadješ na put sam će on reći sta mu treba i sta ga boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Mart 22, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Npr. ovako nešto: photoupload Mislim na izgled blatobrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Mart 23, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Swe je dobro kad se dobro svrši i po džepu i po ukusu, još na kraju ima funkciju !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Avgust 23, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan UPDATE nabavio sam skoro i novi auspuh, prednji blatobran je spusten malo, nisam napomenuo da far nije original vec neki drugi (ne znam od cega), takodje nisam napisao da ima magnetno paljenje 6v17w, pali na drugu kurblu. stavio sam mu merac brzine od bicikla jer mi se pojeo puz od fabrickog sata, merio sam uporedno brzinu telefonom nekom aplikacijom namenjenom za to i meri skoro tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Avgust 24, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mu je legao auspuh. Ja sam više za original al na tvom motoru se originalni auspuh nebi nikako uklopio. Kako radi sa tim rezonantnim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Avgust 25, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan super radi, dobro vuce, glasniji je od originalnog, stari auspuh je bio mnogo los pa mi je i motor losije radio a sad ide kao zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Octobar 4, 2017 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan još malo modifikacija, stavljen "sportski" filter vazduha, nisam primetio razliku u radu, jedino sto se cuje kako usisava vazduh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Mart 27, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan UPDATE promenjeni semerinzi u prednjoj vili (stavio sam neke zelene sa duplom zastitom), sediste spusteno, stavljena cross zadnja guma (i prednju cu zameniti pa da budu u kompletu), napred led sijalica sa socivom, pozadi sam sam pravio stop svetlo od led traka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan UPDATE 2.0 Poslednja verzija (nadam se ) Vršene joj neke prepravke za vreme karantina i sada Frankenštajn izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad ti prednji blatobran izgleda prenisko u odnosu na zadnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, croarcher said: Sad ti prednji blatobran izgleda prenisko u odnosu na zadnji Pa da, ne bi bilo lose sa nabavim neki od nekog cross motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...